MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN
Landhuis op de Veluwe - tuin met zwembad en buitenkeuken - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - veranda - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Rietgedekte villa bouw Apeldoorn - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa op de Hondsrug - zwembad in de achtertuin - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - verlicht bijgebouw - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Uw exclusieve villa

Heerlijk! U denkt erover om uw eigen villa te gaan bouwen en u bent zich aan het oriënteren. Dan is Lichtenberg Exclusieve Villabouw een goed begin. Met meer dan 85 jaar ervaring kunt u bij ons 100% vertrouwen op vakmanschap, creativiteit en absolute transparantie in alle opzichten.

Onderscheid

Lichtenberg Exclusieve Villabouw heeft, van architect tot sleuteloverdracht, alles onder één dak. Onze eigen zeer ervaren adviseurs, architecten, tekenaars, uitvoerders en bouwvakmensen garanderen u topkwaliteit voor de villa van uw dromen.

Advies

U hebt een kavel of een kavel op het oog. U overweegt zelf te gaan bouwen en u wilt graag goed worden geadviseerd. Maak dan gewoon eens een afspraak voor een kop koffie met een van onze deskundige adviseurs. De eerste, vrijblijvende stap op weg naar uw eigen luxe droomvilla.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

“We zijn eerst op internet bestaande woningen gaan bekijken. Telkens als we een mooie woning zagen, bleek dat die door Lichtenberg gebouwd was. Dus zijn we daar naartoe gegaan."

Ruim 85 jaar ervaring

Blog

Foto bij blok Vallen sloopkosten altijd onder de aanneemsom? - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

De aanneemsom is de prijs die een opdrachtgever, zoals bijvoorbeeld u, aan een aannemer, zoals ons, verschuldigd is in het kader van een aannemingsovereenkomst. Maar vallen sloopkosten dan ook onder…

Foto bij blog Het koelen van het huis - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Nu de warme dagen én nachten er weer aankomen wordt het thema koelen veelvuldig bij ons aan tafel besproken.We merken dat dit onderdeel in de zomer vaker een belangrijk bespreekpunt…

Rietgedekte villa te Zeist - voorzijde met oprit - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Een villa met een rieten kap lijkt juist in het bos volledig op zijn plek. De combinatie van groen rondom de villa lijkt de uitstraling van het rieten dak nog…

Wat is een kavelpaspoort

20 januari 2020
Foto bij blog Wat is een kavelpaspoort - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Bij het bouwen van uw eigen droomvilla komt heel wat kijken. U komt in aanraking met termen die u misschien nooit eerder heeft gehoord, en die totaal onbekend kunnen zijn….

Scroll naar top