MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Luxe villa bouwen

U wilt uw eigen luxe villa bouwen? Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw kunt u uw eigen villa ontwerpen samen met onze huisarchitect. Van een lege kavel naar uw droomvilla! Hierbij kunt u zelf bepalen welke luxe u allemaal wilt in uw eigen villa. Wij selecteren hierbij onze partners selectief, daarbij is uw mening en wens natuurlijk belangrijk. U heeft hierbij altijd de mogelijkheid om ook een afspraak te maken samen met onze partners voor bijvoorbeeld uw badkamer of keuken! Maar ook als u bijvoorbeeld een zwembad bij of in uw villa wilt selecteren wij in samenspraak met u een geschikte partner hiervoor! Bij elke partner die wij kiezen is het erg belangrijk dat zij hoge kwaliteit bieden.

Wij ondersteunen en helpen u in het hele proces, van de eerste kennismaking tot oplevering! Daarbij nemen wij ook zaken uit handen, zoals het regelen van vergunningen.

Stappen bij het bouwen van uw luxe villa

Er zijn een aantal stappen die wij doorlopen met u bij de bouw van uw villa. Hier in het kort de stappen die doorlopen worden.

  1. Als eerst plannen wij met u een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en ideeën vertellen. Wij geven dan alle informatie over Lichtenberg Exclusieve Villabouw, inzicht in de mogelijkheden, planning en kosten. Op basis hiervan gaat de architect vrijblijvend aan de slag met de eerste inspirerende schetsen.
  2. Is het schetsontwerp naar wens? Dan krijgt u van ons een richtprijs voor de bouw van uw villa. Bent u daarna tevreden en wilt u verder met ons? Dan stellen wij een samenwerkingsovereenkomst op. Na het ondertekenen zorgen wij voor een definitief ontwerp en gedetailleerde begroting.
  3. Bent u tevreden over het definitieve ontwerp en de uiteindelijke kosten? Dan tekenen we de definitieve aannemingsovereenkomst. Hierin staan al onze rechten en plichten vermeld over bijvoorbeeld de werkzaamheden en kosten van uw villa.
  4. Als de aannemingsovereenkomst is getekend kunt u zich gaan richten op de afwerking van uw villa; de inrichting zoals keuken en sanitair. Wij gaan dan bezig met de bouwvoorbereiding en gaan aan de slag met de vergunningsaanvraag. Dit traject nemen wij compleet van u over!
  5. Als alle vergunningen binnen zijn en u de gekozen afwerking hebt doorgegeven starten we met de bouw volgens de planning! Tijdens de bouw houden we u natuurlijk op de hoogte van de voortgang en kunt u gerust komen kijken op de bouwplaats van uw eigen villa!
  6. Dan is het zover; de opleving van uw villa! Tijdens deze oplevering kunt u zich laten begeleiden door Vereniging Eigen Huis, op onze kosten! Omdat de oplevering van uw villa een moment opname is, kunt u tot drie maanden na oplevering nog extra opleverpunten aan ons doorgeven! Wij staan voor 100% kwaliteit waar wij tot op het laatste moment aan werken!

Bouw uw luxe villa met Lichtenberg Exclusieve Villabouw!

Geïnteresseerd om met ons uw eigen luxe villa te bouwen? Vul dan uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste, vrijblijvende kennismaking! Benieuwd naar de villa’s van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven