MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Gepassioneerd

Onze adviseurs, (binnenhuis)architecten en ons bouwteam doen niets liever dan u begeleiden gedurende het totale bouwtraject. Indien gewenst zelfs tot en met de complete inrichting van uw droomvilla. Gepassioneerd, deskundig, maar ook nuchter halen wij daarvoor alles uit de kast!

Lichtenberg Exclusieve Villabouw is een onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep.

Maak kennis met ons team, dat niet kan wachten om met veel plezier aan de slag te gaan voor uw toekomstige leef- en woongenot. Want daar draait het immers om!

We maken natuurlijk ook graag kennis met u. De koffie staat daarom klaar in onze showroom. Onze lijfspreuk is niet voor niets: samen er tegenaan voor het allerbeste resultaat!

Jeffrey Lichtenberg

Projectleider

Eric van Munster

Metselaar

Rutger Bruins

Projectcoördinator

Sander Hoekerswever

Timmerman

Nicole ter Avest

Receptioniste

Wilco Zwoferink

Directeur

Tjeerd Mennegat

Service coördinator

André Danneberg

Metselaar

Arjan Voortman

Uitvoerder

Rick Brunnenkreef

Calculator

Olaf Bak

Commercieel manager

Johan Zwoferink

Directeur

Albert Tijhuis

Werkvoorbereider

Dick van Munster

Metselaar

Nienke Schreuder

Commercieel medewerkster

Jarnick Pape

Werkvoorbereider

Robert Rouweler

Verkoopadviseur

Wim Lankamp

Projectleider

Marco Averesch

Hoofd calculatie

Herman Schapink

Werkplaats beheerder

Mark Schreurs

Projectleider

Femmie Kroese

Marketing communicatie medewerkster

Geert Pluimers

Uitvoerder

Erik Hofman

Werkvoorbereider

Vakmanschap

Uw eigen exclusieve villa moet staan als een huis, robuust als een rots. Oók in de details. Onze vakmensen als metselaars, timmerlieden, (riet)dakdekkers, elektrotechnici en loodgieters werken daarom met passie voor hun vak en zijn ‘pietjes precies’ tot in de puntjes.

Verkoop

De eerste contacten verlopen via onze verkopers. Telefonisch of in de showroom, waarna er een afspraak kan worden gepland met een van onze verkoopadviseurs. Zij voorzien u van het eerste advies en begeleiden u vervolgens in de gehele ontwerpfase. Zo heeft u vanaf dag één een vertrouwd gezicht.

Huisarchitecten

Wanneer we met het ontwerptraject aan de slag gaan, gaat een van onze eigen huisarchitecten met u in gesprek. Samen bepaalt u vervolgens het ontwerp. En, heel belangrijk en geruststellend, wij berekenen daarbij in nauw contact met onze calculators ook de kosten. Vóóraf! Zo weet u precies waar u aan begint.

Bouw

Voor de bouw hebben wij eigen vakmensen in dienst. De uitvoerder stuurt het team aan op de bouwlocatie en heeft een belangrijke rol in het succesvol afronden van de projecten. Daarbij zijn de ervaren mensen op de werkvloer, waaronder timmermannen en metselaars, onmisbaar!

Projectcoördinatie

Wanneer u met ons een villa bouwt, dan wordt u tijdens de bouw begeleid door één van onze projectcoördinators. Een vast aanspreekpunt tijdens het voortraject en de bouw, die u helpt met alle vragen en eventuele problemen. Daarnaast wordt u geadviseerd over meer- en minderwerk en legt de projectcoördinator contact met onze onderaannemers.

Werkplaats

In de werkplaats vindt u onze ervaren vakmensen. Zij maken onder andere op traditionele wijze de houten kozijnen voor uw villa. Daarnaast hebben we sinds kort een machine om deze kozijnen klaar te maken voor driedubbel glas. Dit zogenoemde triple glas isoleert nog beter dan dubbel glas en is daardoor steeds populairder!

Wist u dat onze kozijnen zijn voorzien van een KOMO-keurmerk? Dit betekent dat ze moeten voldoen aan het bouwbesluit, zoals normen voor luchtdichtheid, inbraakveiligheid en sterkte.

Binnenhuisarchitecten

Naast onze architecten, bieden we ook een extra service voor uw interieur. Onze eigen binnenhuisarchitecten en stylisten kunnen samen met u het interieur bepalen van uw villa. De sfeer van de inrichting. De stoffering, de meubels, de wandbekleding en het lichtplan. Zodat uw exclusieve villa ook echt uw thuis wordt.

Service

Het kan natuurlijk zo zijn dat u na de oplevering nog tegen bepaalde punten aanloopt in uw villa. Onze service coördinator zorgt er dan voor dat het wordt opgelost. Want ook na de oplevering gaan wij voor 100% kwaliteit! We werken dan ook met een onderhoudsperiode van drie maanden na oplevering. Tijdens deze periode worden eventuele onderhoudspunten kosteloos voor u opgelost.

Zorgeloos

Waarschijnlijk kijkt u voorafgaand aan de bouw, op tegen de papieren rompslomp, zoals zoveel mensen met u!
Vergunningen, eisen van de Welstandscommissie, aanvragen voor bijzondere aansluitingen en voorzieningen duurzame energie...
Geen zorgen: ook dat regelen wij allemaal voor u! Fijn toch?

Voor uw zekerheid én voor het bieden van extra service zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en Woningborg. Zo heeft u de garantie dat uw woning wordt afgebouwd en kijkt er altijd een onafhankelijke partij met u mee.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven