MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Rietgedekte villa bouwen

U droomt er misschien al jaren van; uw eigen rietgedekte villa bouwen. Een moderne villa, een landelijke villa of een landhuis, een rieten kap is in veel gevallen een mooie afwerking van villa’s in alle stijlen! Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw hebben wij al veel rietgedekte villa’s mogen bouwen, bekijkt u eens onze gerealiseerde villa’s of bestel de gratis brochure en laat u inspireren! Onze huisarchitecten vertalen al uw wensen en ideeën naar een gedetailleerd ontwerp van uw droomvilla. Benieuwd wat de voordelen en kosten zijn die horen bij het bouwen van een rietgedekte villa? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

De voordelen van een rietgedekte villa bouwen

Een rieten kap heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar geeft nog veel meer voordelen.

  • Riet heeft een zeer hoge isolatiewaarde; een goede duurzame oplossing om energie te besparen! Dit komt doordat de lucht blijft hangen in de holle stengels van het riet en de ruimte tussen de stengels.
  • Daarnaast heeft riet ook een geluidsisolerende werking. U hoort hierdoor minder geluiden van buitenaf in uw villa.
  • Riet verhoogt de waarde van uw villa! Door een rieten dak wordt de woning meer waard doordat de villa geïntegreerd wordt in de omgeving, er meer volume wordt gecreëerd en natuurlijk door de isolatie. Een rieten dak geeft uw woning een exclusieve uitstraling, ook dit draagt bij aan de stijging van de waarde.

Kosten van een rieten dak

De kosten voor een rieten dak kunnen hoog oplopen. Hoe groter het dak, hoe hoger de kosten. Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw vertellen wij voordat u een villa laat bouwen wat de kosten gaan zijn. Als u kiest voor het plaatsen van een rieten dak, kost dit ongeveer €100 per vierkante meter. Maar ook dit is van verschillende factoren afhankelijk. Heeft u bijvoorbeeld veel verspringingen in het dak, verhoogt dit de ‘moeilijkheid’ en kan de totaalprijs hoger uitkomen. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u andere vragen over het bouwen van een rietgedekte villa? Lees dan ons blog; De kosten van een rietgedekte villa of neem dan gerust contact op voor meer informatie of een afspraak in met één van onze verkopers. Zij kunnen u gerichte informatie geven en uw vragen beantwoorden.

Rietgedekte villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villa Bouwen

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking en droomschets door Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek en ontwerp uw eigen rietgedekte villa

Wij laten graag aan u zien waartoe wij in staat zijn. Kijk ook vooral op onze pagina ‘Alvast kijken’. Verschillende villa’s gebouwd of ontworpen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Via onderstaande formulier vraagt u de gratis inspiratiebrochure aan, voor meer inspiratie bij u thuis!

Gratis inspiratiegids aanvragen

Onze inspiratiegids staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Ziet u geen formulier? U moet eerst de noodzakelijke cookies accepteren en de pagina vernieuwen. Dit doet u door in de cookie melding te klikken op ‘Alles toestaan’ of ‘Aanpassen >’ en ‘Selectie toestaan’. 

Voorzijde rietgedekte villa bouwen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.
Rechter achterzijde rietgedekte villa bouwen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.
Rietgedekte nieuwbouw villa bouwen Apeldoorn - voorzijde met carport - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven