MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Geschakelde villa te Utrecht

Twee onder een kap villa met rieten kap gebouwd door Lichtenberg Villabouw

Rietgedekte, half vrijstaande villa

Een twee-onder-een-kap woning met de uitstraling van een rietgedekte villa. In Zeist hebben we twee van zulke aaneengeschakelde villa’s gebouwd. Beide woningen hebben een eigen karakter gekregen, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. De wit gekeimde gevels en het zwarte potdekselwerk vormen een prachtig contrast, terwijl het rieten dak de villa’s helemaal compleet maakt.

Beide villa’s hebben ongeveer dezelfde indeling, alleen dan gespiegeld. De entree geeft toegang tot een ruime hal in het midden van de woning, tegenover de voordeur is de trap gesitueerd. Aan de voorzijde hebben beide villa’s een woonkamer en werkkamer. Aan de achterzijde hebben beide villa’s een royale woonkeuken met toegang tot een bijkeuken. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot een terras en tuin. De rechtervilla heeft hierbij gekozen voor een extra erker als uitbouw en de linkervilla heeft extra openslaande tuindeuren.

Op de 1e verdieping hebben beide villa’s een iets andere indeling. De linker villa heeft 3 slaapkamers, één ruimte slaapkamer aan de voorzijde met extra kast ruimte, één kleinere slaapkamer en een grote slaapkamer aan de achterzijde met inloopkast en eigen badkamer. Een extra badkamer en separaat toilet zijn te bereiken vanaf de overloop. De rechter villa heeft 4 slaapkamers op de 1e verdeiping. 3 wat kleinere slaapkamers aan de voorzijde en één grote slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft ook een inloopkast, een eigen badkamer en een eigen separaat toilet. Ook bij deze zijde is een extra slaapkamer te bereiken vanaf de overloop.

De zolder is bij beide villa’s hetzelfde ingedeeld. 2 extra slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde en nog een extra badkamer én waskamer.

Gegevens linker villa

Inhoud (totale villa) 2370 m3
Oppervlakte begane grond 120 m2
Oppervlakte 1e verdieping 110 m2
Oppervlakte 2e verdieping 70 m2

Gegevens rechter villa

Inhoud (totale villa) 2370 m3
Oppervlakte begane grond 124 m2
Oppervlakte 1e verdieping 110 m2
Oppervlakte 2e verdieping 68 m2
Scroll naar boven