MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Geschakelde villa te Zeist

Linkerzijde geschakelde villa te Zeist gebouwd door Lichtenberg Villabouw

Twee onder een kap woning met 4 woonlagen

In Zeist is deze prachtige geschakelde villa gebouwd. Aan beide zeiden lijkt de villa haast hetzelfde, maar door de vele details zijn het toch twee unieke woningen. De omschrijving gaat over de linkerzijde van deze villa, de zijde met maar liefst 4 woonlagen!

Doordat deze linkerzijde aan de achterzijde schuin loopt, geeft een kelder extra ruimte zonder het ontwerp echt aan te passen of nog verder de hoogte in te gaan. In deze kelder is er dan bijvoorbeeld ruimte voor een hobbykamer of waskamer. Op de begane grond van deze zijde zijn de woonkamer, woonkeuken en tv kamer allemaal met elkaar verbonden en door de vele en grote raampartijen ontstaat er zo veel licht op de begane grond.

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd, waarvan 1 master bedroom. Deze master bedroom loopt van de voorzijde naar de achterzijde en beschikt over een riante inloopkast en badkamer. Daarnaast blijft er nog veel ruimte over voor nog 3 slaapkamers, een badkamer en een seperaat toilet. Ook op de 2e verdieping is er nog ontzettend veel ruimte, mede doordat de voor- en zijgevel helemaal omhooggetrokken zijn tot aan deze verdieping.

Wil je een vrijstaande villa bouwen? Alles is mogelijk! Neem contact op voor meer informatie of bekijk alvast onze gerealiseerde villa’s.

Gegevens villa

Inhoud 800 m3
Oppervlakte kelder 54 m2
Oppervlakte begane grond 122 m2
Oppervlakte 1e verdieping 120 m2
Oppervlakte 2e verdieping 82 m2

Scroll naar boven