MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landelijke villa bij Wierden

Vooraanzicht Landelijke villa gebouwd door Lichtenberg Villabouw

Landelijke villa met rieten kap

Een mooie landelijke villa met een bijzondere vorm. De villa heeft een symmetrische hoofdvorm, maar deze hoofdvorm wordt doorbroken door de schoorsteen aan de linkerzijde en een uitbouw aan de rechterzijde. Het zadeldak met aflopende nok geeft de villa een extra ’touch’.

Een eis van de opdrachtgevers was een landhuis die niet te groot is, maar wel groot genoeg voor bepaalde wensen. De binnenzijde van deze villa is daarom ook extra ruim ontworpen, waardoor de buitenzijde niet ‘overdreven’ groot aanvoelt. De prominente voordeur aan de voorzijde geeft toegang tot de hal met trap naar de kelder en trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u doorlopen naar de royale woonkeuken aan de achterzijde. Aan beide zijden zijn schuifdeuren met glas geplaatst, hierdoor worden extra afsluitbare ruimtes gecreëerd, maar door het glas voelt het toch groter aan. Aan de linkerzijde van de villa is de woonkamer gesitueerd en aan de rechterzijde een extra werkkamer en/of hobbyruimte. Ook is er nog een bijkeuken waar ook de was gedaan wordt.

De 1e verdieping is te bereiken via een open trap met vide. Door de ramen bij de trap komt er extra veel daglicht binnen op de 1e verdieping. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de rechterzijde en heeft een eigen inloopkast. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een separaat toilet. De zolder is één grote ruimte en kan gebruikt worden als berging.

Gegevens villa

Inhoud 748 m3
Oppervlakte begane grond 114 m2
Oppervlakte 1e verdieping 77 m2
Oppervlakte 2e verdieping 22 m2

Scroll naar boven