MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Leersum

Landhuis bouwen met Lichtenberg Villabouw

Landhuis met souterrain

Een landhuis met een uniek aanzicht. Een ronde entree in combinatie met verspringingen in het dak zorgen voor dit aanzicht aan de voorzijde. Vanuit de gemeente waren er een aantal restricties voor de bebouwing van het landhuis op de kavel. Door hier aan te voldoen, maar toch ontzettend veel ruimte te creëren, is er een souterrain geplaatst onder de villa. Het landhuis is gebouwd in een bos en ook rondom de villa is veel ruimte.

De entree met dubbele voordeur komt uit in een royale hal met garderobe. Vanuit hier zijn verschillende ruimtes te bereiken. Links in de woning is de hobbyruimte gesitueerd en vanuit hier kunt u doorlopen naar een kantoor. Aan de achterzijde van de woning zijn de woonkamer en eetkamer gesitueerd en de keuken bevindt zich rechtsvoor in het landhuis. Ook al deze ruimtes zijn weer verbonden door dubbele deuren of schuifdeuren. Ook hebben bijna alle ruimtes dubbele deuren met toegang tot het terras rondom de woning.

De trap naar de kelder (souterrain) en de verdieping zijn geplaatst in de hal. De vide bij de trap geeft zicht van beneden tot boven in de woning. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd, 2 badkamers en een separaat toilet. Vanaf de overloop is er nog een trap naar de 2e verdieping die voornamelijk gebruikt wordt als berging.

Het souterrain van het landhuis heeft ook nog verschillende ruimtes. Een bijkeuken die vanaf de buitenzijde te bereiken is, een wijnopslag, een extra badkamer voor gasten en 3 logeerkamers. 2 van deze logeerkamers hebben deuren naar buiten die uitkomen op het terras van het souterrain.

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 158 m2
Oppervlakte 1e verdieping 126 m2
Oppervlakte 2e verdieping 21 m2
Oppervlakte kelder 110 m2

Scroll naar boven