MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Vierhouten

Landhuis met rieten kap gebouwd door Lichtenberg Villabouw

Rietgedekt landhuis met royaal veel ruimte

Een bijzondere villa die gebouwd is op een heuvel, een prachtig aanzicht bij aankomst! Dit geeft gelijk een royaal gevoel, een gevoel wat alleen maar versterkt wordt bij binnenkomst en het zicht op de tuin.

De deur aan de voorzijde van de villa geeft toegang tot een tochtportaal met garderobe, een dubbele deur geeft toegang tot de hal met royale trap en vide. Vanuit de centraal gelegen zijn de woonkeuken en woonkamer te bereiken. De woonkamer beschikt over een grote zithoek en open haard. Aan de achterzijde is vanuit de keuken en woonkamer het grote terras te bereiken door dubbele tuindeuren. Dit terras loopt rondom de hele woning waarbij ook gebruik is gemaakt van houten vlonderplanken.

De trap in de hal geeft toegang tot de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers gesitueerd. De meest royale kamer is de master bedroom met eigen badkamer en inloopkast. Vanuit de andere twee slaapkamers is de 2e badkamer te bereiken. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, hebben toegang tot het grote balkon aan de achterzijde van de woning die prachtig uitzicht biedt op de tuin. Naast de trap is nog een separaat toilet gesitueerd.

Ook de zolder heeft ontzettend veel ruimte wat voornamelijk gebruikt kan worden als berging, maar ook als extra slaapkamers ingericht kan worden. Daarnaast is er nog een wellnessruimte gecreëerd op deze verdieping.

De kelder is te bereiken vanuit de hal op de begane grond en vanuit de tuin. Ook hier is een badkamer gesitueerd met sauna en een hobbyruimte. Met een oppervlakte van 136 m2 is de kelder zelfs de grootste verdieping van de villa!

Gegevens villa

Inhoud 1582 m3
Oppervlakte begane grond 128 m2
Oppervlakte 1e verdieping 111 m2
Oppervlakte 2e verdieping 56 m2
Oppervlakte kelder 136 m2

Scroll naar boven