MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Modern landhuis op de Veluwe

Modern landhuis ontwerpen en bouwen bij Arnhem gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Royaal landhuis bouwen met 4 verdiepingen

Het souterrain is maar liefst 142 m2 en is echt een extra verdieping geworden.
In het souterrain zijn een bibliotheek, filmruimte, 2 inloopkasten en de masterbedroom met aansluitend de badkamer gesitueerd. Vanuit de slaapkamer hebben deze bewoners toegang tot een enorm terras met prachtig uitzicht op de tuin.

Op de begane grond is uiteraard de woonkamer met een gezellige doorkijkhaard naar de grote eettafel gesitueerd. De enorme woonkeuken en bijkeuken is van alle luxe voorzien. Op deze verdieping zijn, op verzoek van onze opdrachtgevers, 2 hobbyruimtes gecreëerd.

Via de prachtige trap komt u op de eerste verdieping. De vide is echt enorm en geeft een wow-effect. Rondom de vide is een kantoorruimte met een prachtig balkon gesitueerd. Aan de andere kant van de vide bevindt zich een tweede slaapkamer met badkamer en extra kast.

De 2e verdieping is te bereiken met een luxe vaste hardhouten trap. Hier bevindt zich nog een hobbyruimte en vanaf deze bovenste verdieping is er door de vide zelfs zicht tot aan het souterrain! Deze vide loopt dus over alle vier de verdiepingen en geeft een ontzettend ruimtelijk gevoel.

Uw eigen landhuis bouwen en ontwerpen? Lees meer op onze website of neem contact op!

Gegevens villa

Inhoud 1676 m3
Oppervlakte souterrain 145 m2
Oppervlakte begane grond 202 m2
Oppervlakte 1e verdieping 64 m2
Oppervlakte 2e verdieping 32 m2

Scroll naar boven