MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Moderne villa bij Apeldoorn

Rietgedekte villa ontwerp en impressie van Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Rietgedekte villa met chique details

Impressies van een prachtige rietgedekte villa. Aan de voorzijde een royale entree met grote raampartijen. De gevel is hier doorgetrokken tot aan de 1e verdieping, terwijl bij de rest van het huis de rieten kap doorloopt tot de begane grond. Rondom de villa heeft de kap een groot overstek wat extra accent legt op de overgang van het metselwerk naar de rieten kap. De donkere kozijnen en dakkapellen geven de villa een chique uitstraling.

De voordeur geeft toegang tot een royale entree met vide naast de trap. Aan deze hal grenst een werkkamer, een ruimte met techniek en twee taatsdeuren geven toegang tot de royale woonkamer en woonkeuken. De woonkamer en -keuken zijn gescheiden door een scheidingswand om de ruimte iets te breken. Vanaf de woonkeuken is toegang tot de overdekte veranda aan de voorzijde van de woning. De (techniek) ruimte geeft toegang tot een carport die, doormiddel van een overkapping, verbonden is met de berging.

Door de trap bij de entree kunt u doorlopen naar de 1e verdieping. Bij deze trap prachtige raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd, twee badkamers en een seperaat toilet. De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer met ligbad en een inloopkast. Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en heeft zo royale raampartijen gekregen!

De 2e verdieping is 1 grote ruimte waar 3 dakramen zorgen voor daglicht op deze verdieping.

Gegevens villa

Inhoud 1011 m3

Scroll naar boven