MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Moderne villa in Zuid-Holland

Vooraanzicht van moderne villa. Villa ontwerpen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Royale en moderne villa

Deze prachtige villa is voorzien van een royale entree met luxe voordeur. Vanuit de lichte centrale hal met luxe garderobe en vide, is er toegang tot de werkkamer en de eetkamer. Tussen de eetkamer en de keuken is een sfeervolle haard gecreëerd. De woonkamer is separaat om zo toch een knus gevoel te creëren. Deze heeft zicht op de voor-, zij- en achtertuin. Als u verder naar achter loopt in deze villa vindt u ook nog een fitnessruimte, loungeruimte en douche. Aan de achterzijde van de villa zijn twee overdekte terrassen geplaatst en één terras om te genieten van de zon in de zomer! Allemaal met uitzicht op het zwembad.

Op de 1e verdieping vind u maar liefst vier royale luxe slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een inloopkast. Tevens is er een badkamer, een doucheruimte, wasruimte en separaat toilet gecreëerd. Het licht wat middels de vide binnen komt, is werkelijk fantastisch.

De zolderverdieping is te bereiken d.m.v. een luxe vaste hardhouten trap. Hier bevindt zich slaapkamer 5, een luxe badkamer met ligbad en een berging.

Uw eigen villa ontwerpen? Neem dan contact op met ons!

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 452 m2
Oppervlakte 1e verdieping 220 m2
Oppervlakte 2e verdieping 215 m2

Scroll naar boven