MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Stadsvilla te Bilthoven

Rietgedekte villa bouwen met Lichtenberg Villabouw

Klassieke villa met rieten kap

Een klassieke en landelijke villa, die aan elke zijde weer een totaal ander aanzicht heeft! De villa is gelegen in een stad, maar door de uitstraling en omgeving lijkt het toch heel landelijke bij deze villa, aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde!

De entree van de villa zit aan de voorzijde en komt uit in een hal. Vanuit de hal kan er doorgelopen worden naar de ruime woonkamer aan de voorzijde. De dubbele schuifdeuren met glas geven toegang tot de ruime woonkeuken met grote tafel, zitje bij de haard en een hoekkeuken. Aan de zijkant en achterkant zijn dubbele tuindeuren geplaatst die toegang geven tot de tuin. Vanuit de keuken zijn een werkkamer en een bijkeuken te bereiken die een deur heeft naar de oprit aan de rechterzijde.

De 1e verdieping is te bereiken via de trap in de hal. Op deze verdieping zijn een hoofdslaapkamer, 2e slaapkamer, logeerkamer, werkkamer en twee badkamers gesitueerd. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en een inloopkast met dubbele schuifdeuren. De 2e slaapkamer heeft een vide die zicht geeft tot aan het dak en via een losse trap is extra bergruimte te bereiken. Op de zolder is ruimte gecreëerd voor nog een extra slaapkamer en er is een extra badkamer geplaatst.

Gegevens villa

Inhoud 1015 m3
Oppervlakte begane grond 141 m2
Oppervlakte 1e verdieping 110 m2
Oppervlakte 2e verdieping 20 m2

Scroll naar boven