MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Stadsvilla te Hooglanderveen

Villa bouwen met lichtenberg exclusieve villabouw

Klassieke stadsvilla met veel details

Een prachtige, klassieke villa met veel details en verrassingen aan alle zijden! De hoofdas van de villa loopt van voor naar achter. Aan de linkerzijde van de villa een kleine uitbouw met garage en overdekte veranda en aan de rechterzijde een opvallende dwarskap met houten geveldelen!

De dubbele voordeur geeft toegang tot een ruime hal. De woonkamer is bereikbaar doormiddel van taatsdeuren en vanuit hier loopt u door naar de royale woonkeuken. Ook weer door taatsdeuren. Stijlvolle deuren die niet in een kozijn gemonteerd zijn, hierdoor kunnen ze beide kanten opdraaien. Door het glas voelt een ruimte heel groot aan omdat er doorgekeken kan worden van voor naar achter. De woonkeuken in deze villa geeft toegang tot een werkkamer, een bijkeuken en speelkamer. De tuindeuren in deze ruimte verbinden binnen met buiten en er komt ontzettend veel daglicht binnen.

De 1e verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een waskamer. De masterbedroom bevindt zich op de royale zolder en beschikt over een eigen badkamer en nog een separaat toilet. Door het plaatsen van grote dakramen komt ook hier veel daglicht binnen en ontstaat er een prachtige ruimte met veel privacy.

Uw eigen droomvilla bouwen? Plan dan uw eerste vrijblijvende afspraak in!

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 134 m2
Oppervlakte 1e verdieping 87 m2
Oppervlakte 2e verdieping 34 m2

Scroll naar boven