MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa bij Apeldoorn

Voorzijde rietgedekte villa gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Landelijk en moderne villa bouwen

Met de wensen van de opdrachtgever is deze prachtige rietgedekte villa ontworpen en gebouwd. Het zwarte potdekselwerk gecombineerd met de wit gesauste gevels en strakke donkere kozijnen maken een mooie verbinding tussen een landelijke en moderne stijl!

De villa bestaat uit 4 verdiepingen; een kelder, de begane grond en de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond is een ruime indeling met een grote woonkamer, een werkkamer en een woonkeuken met toegang tot het overdekte terras aan de achterzijde. Ook voor de auto’s is voldoende ruimte gecreëerd met een overdekte carport aan de voorzijde van de villa. Daarnaast is er ook een garage aan de villa gebouwd waar deze bewoners eventueel ook een auto in kwijt kunnen.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers gesitueerd. De masterbedroom heeft een grote inloopkast en toegang tot 1 van deze badkamers! Ook is er een seperaat toilet geplaatst op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping is er ruimte gemaakt voor een logeerkamer, een 3e kleinere badkamer en een berging.

Al met al een ontzettend ruime villa, die nergens overdreven aanvoelt, maar sfeervol en gezellig!

Meer over villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Gegevens villa

Inhoud 1170 m3
Oppervlakte begane grond 183 m3
Oppervlakte 1e verdieping 114 m2
Oppervlakte 2e verdieping 35 m2

Scroll naar boven