MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa op de Hondsrug

Achteraanzicht gebouwde villa op de Hondsrug door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Royale villa met nul-op-de-meter

De gesprekken waren prettig, de wensen van de opdrachtgevers waren duidelijk, zij wilden graag geheel ontzorgd worden, er zelf (bijna) geen omkijken naar hebben. En dat kan! Bij deze villa hebben wij de opdrachtgevers ontzorgt van de bouw tot aan interieur en tuinaanleg.

Dat het een ontzettende royale villa is geworden is aan de buitenzijde wel te zien. De villa beschikt ook over 4 volledige verdiepingen. Op de begane grond zijn diverse ruimten gecreëerd: een woonkamer, eetkamer en keuken die naar wens van de bewoners aaneengesloten zijn, een uitzicht hebben op de royale tuin en toegang geven tot het terras aan de achterzijde van de villa. Door de zichtlijnen is het een prachtig geslaagd interieurontwerp, waar je ook staat in de villa, overal is uitzicht! Ook in de bibliotheek en de royale bijkeuken!

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd. De masterbedroom met inloopkast en prachtige badkamer met ligbad die uitzicht geeft op de achtertuin en 3 slaapkamers voor de kinderen die gebruik kunnen maken van de 2e ruime badkamer en seperaat toilet. Op de zolder zijn ook nog 3 aparte kamers gemaakt met ruimte voor een berging of logés. Onder de villa is de kelder ook een volledige woonlaag geworden met sport- en wellnessruimte, berging, aparte ruimte voor technische installatie en een mancave!

De villa is volledig nul-op-de-meter gebouwd. De zestig zonnepanelen, die als een waar zonnebad in de tuin zijn gegraven, zorgen er mede voor dat dit mogelijk is! Als eigenaar van een nul-op-de-meter-woning betaald u niets of vrijwel niets voor uw energieverbruik.

Uw eigen villa bouwen? Maak een vrijblijvende afspraak en laat uw villa ontwerpen door onze architect.

Gegevens villa

Inhoud 1680 m3
Oppervlakte begane grond 195 m2
Oppervlakte 1e verdieping 130 m2
Oppervlakte 2e verdieping 49 m2
Oppervlakte kelder 117 m2

Gegevens garage

Inhoud 400 m3
Oppervlakte 50 m2
Scroll naar boven