MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Aerdenhout

Rietgedekte villa gebouwd door Lichtenberg Villabouw

Rietgedekte villa met asymmetrische kap

De villa is zo ontworpen dat hij past binnen het plan ‘Haringbuys’. Een vrij ontwerp op maat die ook perfect aansluit op de rest van de woningen binnen het plan.

De villa is ontworpen met ruime kamers, verdeeld over 3 verdiepingen. De entree van de villa zit aan de rechterzijde en komt uit in een ruimte hal met vide bij de trap. Vanuit de hal is er ook toegang tot de berging, die gebouwd is aan de villa. Naast de hal, aan de achterzijde is een ruime woonkamer gesitueerd met doorloop naar de werkkamer. Dubbele deuren geven toegang tot een terras aan de zijkant van de villa. De ruime woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van de villa. Grote raampartijen in verschillende hoogtes en dubbele tuindeuren zorgen voor veel licht in deze kamer.

De trap in de hal geeft toegang tot de 1e verdieping waar 3 slaapkamers zijn gesitueerd. De hoofdslaapkamer van de villa heeft een inloopkast en een eigen badkamer met toilet, ligbad en douche. De andere twee slaapkamers kunnen gebruik maken van de 2e badkamer op deze verdieping. De zolder is verdeeld in 3 aparte ruimtes die gebruikt kunnen worden als berging, maar ook als extra slaapkamers of hobbyruimte.

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 115 m2
Oppervlakte 1e verdieping 86 m2
Oppervlakte 2e verdieping 39 m2

Scroll naar boven