MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Beetsterzwaag

Rietgedekte Villa bouwen - Rietgedekte villa te Beetsterzwaag - zeer ruime villa met rieten kap - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Een prachtige villa in Gooische stijl. De villa geeft bij de voorzijde niet gelijk een overdreven grote indruk, maar de villa heeft verrassend veel ruimte! Als u om de villa loopt dan valt dit gelijk al op. Aan drie zijden heeft de villa een wit gestucte gevel die doorloopt tot de 1e verdieping. Hier is een raampartij geplaatst die weer doorgetrokken is in de rieten kap, meer ruimte maar ook vooral meer licht!

Bij binnenkomst komt u in een grote hal met stalen taatsdeuren naar de woonkamer. De woonkamer, eetkamer en woonkeuken zijn één geheel, maar toch is er een scheiding gecreeërd doormiddel van een roomdivider tussen woon- en eetkamer. Openslaande tuindeuren in de eetkamer en woonkeuken geven toegang tot de tuin met terras en overkapping. Naast de woonkamer is een speelkamer gecreëerd voor de kinderen.

Een houtlook trap geeft toegang tot de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers gesitueerd, 2 voor de kinderen en 1 masterbedroom. Deze masterbedroom heeft twee grote raampartijen voor veel lichtinval en beschikt over een riante inloopkast. Bij de andere slaapkamers zijn inbouwkasten geplaatst. Daarnaast is er nog een badkamer, een seperaat toilet en een werkkamer.

Op de zolder is ook nog veel ruimte! Namelijk voor twee extra slaapkamers, een badkamer en een berging. Op deze verdieping zijn twee dakramen geplaatst voor daglicht.

Inhoud 1076 m3
Oppervlakte begane grond 141 m2
Oppervlakte 1e verdieping 95 m2
Oppervlakte zolder 33 m2
Scroll naar boven