MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Warmond

Luxe en exclusieve villa bouwen met Lichtenberg Villabouw

Rietgedekte villa met rustieke details

Een prachtige villa waarbij er veel details zijn aangebracht die de villa de rustieke look meegeeft. De verspringingen in het rieten dak, de natuursteen trasraam, de douglas geveldelen bij de villa die ook zijn toegepast op de aanbouw/berging. Op de foto’s niet te zien, maar aan de achterzijde heeft deze villa een overdekt terras en een balkon met rustieke houten balken die het plaatje compleet maken.

De villa bestaat uit 3 ruime verdiepingen. De villa wordt betreed door een dubbele voordeur die uitkomt in de hal. Vanuit hier is er toegang tot een werkkamer en nog een paar dubbele deuren geven toegang tot de grote woonkeuken aan de achterzijde. De woonkamer is aan de rechterzijde gesitueerd met zicht op voor- en achtertuin. Aan deze zijde is ook een erker ontworpen die zorgt voor extra licht en ruimte. De woonkeuken heeft dubbele tuindeuren gekregen die uitkomen op een royaal terras met overkapping waar ook een open haard is gerealiseerd. De berging is gesitueerd aan de linkerzijde en heeft zicht tot aan het dak door een vide.

In de hal zit de trap naar de 1e verdieping. Deze verdieping beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een seperaat toilet. De hoofdslaapkamer is uitgespreid over de gehele achterzijde van de villa en heeft een eigen privé badkamer, een inloopkast en toegang tot het balkon met luxe balustrade. Dit is echt genieten op een heerlijke lente- of zomerdag.

De laatste verdieping is de zolder. Hier bevindt zich de techniekruimte en nog 2 extra kamers te gebruiken als bijvoorbeeld een berging, extra slaapkamer of logeerkamer. Ook is er nog een 3e badkamer geplaatst op deze verdieping, voor gasten of de optie voor extra slaapkamer.

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 145 m2
Oppervlakte 1e verdieping 86 m2
Oppervlakte 2e verdieping 66 m2

Scroll naar boven