Archieven: Stappen

RCTM stappen

Stap 10 - De (oplever)puntjes op de i

De (oplever)puntjes op de i

Tot drie maanden na oplevering kunt u eventuele extra geconstateerde kleine tekortkomingen aan ons melden. Wij staan voor 100% kwaliteit waar wij tot op het laatste moment aan werken. De puntjes op de i zijn bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw standaard.

Logo vereniging Eigen Huis

Vlekkeloze oplevering

De datum van oplevering wordt u ruim van tevoren bekend gemaakt. Deze oplevering kunt u door de Vereniging Eigen Huis laten begeleiden. Dat geeft u extra zekerheid en de kosten van deze begeleiding nemen wij voor onze rekening.

Stap 8 - Start van de bouw

Start van de bouw

De fundering voor uw villa wordt gelegd. De basiscontouren van uw exclusieve villa worden langzaam duidelijk. U wordt door ons met grote regelmaat op de hoogte gehouden van de voortgang en kunt uiteraard op de bouwplaats komen kijken.

Stap 7 - Geen zorgen over vergunningen

Geen zorgen over vergunningen

Het vergunningentraject nemen wij volledig op ons. Voor u fungeren wij als tussenpersoon tussen u en de gemeente. Niet alleen de aanvraag van de bouwvergunning, ook eventuele sloop- en kapvergunningen verzorgen wij voor u.

Stap 6 - Bouwvoorbereiding

Bouwvoorbereiding

Bij de bouwvoorbereiding of bestekfase wordt het definitieve ontwerp door onze huisarchitect omgezet naar uitvoeringstekeningen en worden detailtekeningen bijgevoegd. Daarmee wordt ook bepaald wat, op basis van eventueel aanvullende wensen, de finale bouwkosten zullen zijn.

Stap 5 - advisering door bouwpartners

Advisering door bouwpartners

Uw exclusieve kwaliteitsvilla verdient een afwerking van topkwaliteit. Voor de afbouw werken wij samen met streng geselecteerde top bouwpartners, binnenhuis- en tuinarchitecten. Een luxe villa wordt daarmee úw droomvilla!

Stap 4 - U kunt rekenen op ons

U kunt rekenen op ons

Het definitieve ontwerp leidt tot een zeer gedetailleerde begroting. Daarmee krijgt u 100% inzicht in de bouwkosten. Wanneer deze begroting uw instemming heeft, tekenen we met u de definitieve aannemingsovereenkomst.

Stap 3 - Samen afspraken maken

Samen afspraken maken

Als het schetsontwerp helemaal naar uw zin is, begroten wij een kostenindicatie op basis van de totale bouwkosten, de kosten van de kavel en de inrichting van uw droomvilla. Kunt u zich daarin vinden, dan stellen wij met u een voorlopige samenwerkingsovereenkomst op.

Stap 2 - Inspirerende schetsen

Inspirerende schetsen

Op basis van uw woonwensen en -ideeën en ons vakmanschap en kennis, maakt onze eigen huisarchitect enkele eerste schetsen. Daarin kunt u uiteraard nog naar hartenlust uw ideeën inbrengen en aanpassen.

Stap 1 - Een prettige kennismaking Lichtenberg Villabouw

Een prettige kennismaking

Overweegt u uw exclusieve droomhuis te bouwen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie. Met uw eigen ideeën over uw te bouwen exclusieve villa inspireert u ons bij het zetten van de eerste stappen.

Scroll naar top