MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Bouw uw eigen villa met een architect!

Bent u op zoek naar een villa architect voor de bouw van uw eigen droom villa? Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw bent u aan het goede adres! Niet alleen voor een architect villabouw, maar ook voor de bouw van uw villa en begeleiding hierbij. Wij nemen het hele proces voor u uit handen zodat u echt onbezorgd uw eigen villa kunt bouwen met een architect!

De eerste kennismaking met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Om een eerste beeld te krijgen van uw wensen voor uw eigen villa nodigen wij u uit op ons kantoor in Rijssen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een moodboard maken om al uw wensen te laten zien en u heeft ook de kans om al uw vragen te stellen rondom het bouwen van een villa. Wij zullen dan op onze beurt u een paar vragen stellen en u meer vertellen over Lichtenberg Exclusieve Villabouw en onze werkwijze.

Uw droomontwerp met onze architect

Na deze eerste kennismaking kunt u aangeven of u een eerste schetsontwerp zou willen krijgen van onze architect. Dit eerste ontwerp is geheel vrijblijvend en hierin worden al uw wensen zo goed mogelijk meegenomen door de architect. Hierbij zal een eventueel moodboard dus een goed beeld geven! We zullen een nieuwe afspraak inplannen om dit eerste schetsontwerp aan u te presenteren. Tijdens deze afspraak verteld onze architect meer over het ontwerp en op welke manier uw wensen zijn verwerkt in dit eerste ontwerp. Bent u daarna nog steeds enthousiast en wilt u verder met Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Dan gaan we een samenwerkingscontract aan en kan onze architect tot in de details al uw wensen en eisen gaan verwerken, net zo lang tot dat u helemaal tevreden bent met uw eigen ontworpen droomvilla!

Meer ontwerpen van onze villa architect

Wij laten graag aan u zien waartoe wij in staat zijn. Kijk ook vooral op onze pagina ‘Alvast kijken’. Verschillende villa’s gebouwd of ontworpen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Voor meer inspiratie bij u thuis vraagt u onze inspiratiebrochure aan!

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking en droomschets door Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek!

Scroll naar boven