MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Enschede - riante tuin aan achterzijde - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Schuurwoning bouwen: Wonen in een prachtige schuurwoning

Een schuurwoning bouwen is een geweldig idee voor mensen die van de natuur en een landelijke omgeving houden. Een schuurwoning lijkt misschien op een verbouwde schuur, maar het is een moderne nieuwbouwwoning. Deze huizen passen perfect in een natuurlijke omgeving door het gebruik van materialen zoals hout en stenen in neutrale kleuren. Het ontwerp van een schuurwoning is bedoeld om goed te passen bij landelijke percelen.

Waarom kiezen voor een schuurwoning?

Een schuurwoning biedt net zoveel comfort en ruimte als andere villa’s, maar onderscheidt zich door zijn specifieke bouwstijl. Kenmerkend voor schuurwoningen zijn de grote glazen puien, open indelingen en het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen. Deze woningen komen het beste tot hun recht in een landelijke omgeving en hebben vaak een sfeer die doet denken aan een boerenwoning.

Stijl van een schuurwoning

In tegenstelling tot andere woonstijlen, waarbij details opvallen, kenmerkt een schuurwoning zich door een sobere, minimalistische stijl zonder overbodige versieringen of uitstekende aanbouwen. Een schuurwoning is vaak een rechttoe rechtaan villa, herkenbaar aan zijn eenvoud en functionaliteit.

Eindeloze mogelijkheden

Hoewel het uiterlijk van een schuurwoning simpel kan lijken, bieden deze woningen talloze mogelijkheden wat betreft leefcomfort en ontwerp. Bij het ontwerpen van een schuurwoning wordt allereerst gekeken naar de omgeving waarin de woning komt te staan. Een schuurwoning mag opvallen, maar moet tegelijkertijd ook goed passen in de omgeving.

Door natuurlijke elementen te combineren met veel licht en ruimte, ontstaat een comfortabele en uitnodigende villa. De natuurlijke materialen die gebruikt worden voor schuurwoningen hebben vaak isolerende eigenschappen, wat deze woningen zeer duurzaam en energiezuinig maakt. De combinatie van binnen en buiten wordt versterkt door grote ramen en een open plattegrond.

Schuurwoning bouwen; wonen in een schuurwoning met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Uw eigen schuurwoning bouwen

Kortom, een schuurwoning is een luxe en karakteristieke villa die zich volledig aan uw wensen kan aanpassen. De eenvoud van het exterieur verbergt een wereld van mogelijkheden binnenin. Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een schuurwoning? Neem dan contact met ons op. Wij hebben uitgebreide ervaring in de luxe villabouw, inclusief schuurwoningen, en denken graag met u mee om uw droomwoning te realiseren.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw eigen schuurwoning? Vraag dan nu onze gratis inspiratiebrochure aan!

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe.

Villa te Enschede - voorzijde - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven