MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Droomhuis ontwerpen en bouwen

Uw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen! Het woord ‘droomhuis’ zegt het al; het bouwen van het huis van uw dromen! Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw helpen wij u graag om deze droom uit te laten komen! Wij helpen bij het maken van uw droomontwerp met een architect waarbij al uw wensen verwerkt worden. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is bij het bouwen van een villa! Bij het verdere proces van de bouw zullen wij voor u alle zaken uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld een sloop- of bouwvergunning, zodat u echt zorgeloos kunt genieten van uw eigen droomhuis bouwen.

Van idee naar uw droomvilla ontwerp

Om een eerste beeld te krijgen van uw wensen voor uw eigen villa nodigen wij u uit op ons kantoor in Rijssen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een moodboard maken om al uw wensen te laten zien voor uw eigen droomhuis en u heeft ook de kans om al uw vragen te stellen rondom het bouwen van een villa. Wij zullen dan op onze beurt u een paar vragen stellen en u meer vertellen over Lichtenberg Exclusieve Villabouw en onze werkwijze.

Van droomhuis ontwerpen naar droomhuis bouwen

Na aanleiding van dit eerste gesprek zullen wij een budgettering opstellen en kan er een eerste schetsontwerp gemaakt worden door de architect. Deze architect zal uw droomhuis ontwerpen aan de hand van alle wensen en eisen besproken in het eerste gesprek. Het schetsontwerp zal daarna gepresenteerd worden in een tweede gesprek met u, onze adviseur waar u het eerste gesprek mee heeft gehad en de architect. Het enige wat u hoeft te doen is te laten weten wat u er van vindt! Wilt u daarna met ons verder? Dan zullen we een samenwerkingsovereenkomst tekenen en gaat de architect verder aan het werk met uw droomontwerp!

Is het droomontwerp helemaal naar wens? Dan gaan wij ons bezig houden met de technische tekeningen en de aanvraag van vergunningen. Dit moet helemaal rond zijn voor we kunnen starten met de bouw. Wij houden u op de hoogte van al deze vorderingen. Zijn alle vergunningen binnen en de tekeningen helemaal klaar! Dan gaan wij uw droomhuis bouwen!

Kosten van een droomhuis bouwen

Bij een droomhuis ontwerpen en bouwen komen natuurlijk ook kosten om de hoek kijken waar u misschien nog niet eerder van gehoord hebt, of waar u zelf niet weet dat u er rekening mee moet houden. Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw maken we een volledige budgettering en uiteindelijk calculatie zodat u precies weet wat uw villa gaat kosten. Weten wat dit bij Lichtenberg ongeveer kost? Lees dan ons blog: De kosten van een villa bouwen.

Samen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw droomhuis ontwerpen en bouwen

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking en droomschets door Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek en ontwerp uw droomhuis!

Wij laten graag aan u zien waartoe wij in staat zijn. Kijk ook vooral op onze pagina ‘Alvast kijken’. Verschillende villa’s gebouwd of ontworpen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Via onderstaande formulier vraagt u de gratis inspiratiebrochure aan, voor meer inspiratie bij u thuis!

Gratis inspiratiegids aanvragen

Onze inspiratiegids staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Ziet u geen formulier? U moet eerst de noodzakelijke cookies accepteren en de pagina vernieuwen. Dit doet u door in de cookie melding te klikken op ‘Alles toestaan’ of ‘Aanpassen >’ en ‘Selectie toestaan’. 

droomhuis bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Droomhuis en villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven