MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Droomhuis ontwerpen en bouwen

Uw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen! Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw helpen wij u graag om deze droom uit te laten komen! Wij helpen bij het maken van uw droomontwerp met een architect waarbij al uw wensen verwerkt worden. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is bij het bouwen van een villa! Bij het verdere proces van de bouw zullen wij voor u alle zaken uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld een sloop- of bouwvergunning, zodat u echt zorgeloos kunt genieten van de bouw van uw droomhuis.

Van idee naar uw droomvilla

Om een eerste beeld te krijgen van uw wensen voor uw eigen villa nodigen wij u uit op ons kantoor in Rijssen. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een moodboard maken om al uw wensen te laten zien en u heeft ook de kans om al uw vragen te stellen rondom het bouwen van een villa. Wij zullen dan op onze beurt u een paar vragen stellen en u meer vertellen over Lichtenberg Exclusieve Villabouw en onze werkwijze.

Het ontwerp van uw droomhuis

Na aanleiding van dit eerste gesprek zullen wij een budgettering opstellen en kan er een eerste schetsontwerp gemaakt worden door de architect. Deze architect zal uw droomhuis ontwerpen aan de hand van alle wensen en eisen besproken in het eerste gesprek. Het schetsontwerp zal daarna gepresenteerd worden in een tweede gesprek met u, onze adviseur waar u het eerste gesprek mee heeft gehad en de architect. Het enige wat u hoeft te doen is te laten weten wat u er van vindt! Wilt u daarna met ons verder? Dan zullen we een samenwerkingsovereenkomst tekenen en gaat de architect verder aan het werk met uw droomontwerp!

Droomhuis ontwerpen en bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking en droomschets door Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek!

Wij laten graag aan u zien waartoe wij in staat zijn. Kijk ook vooral op onze pagina ‘Alvast kijken’. Verschillende villa’s gebouwd of ontworpen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Voor meer inspiratie bij u thuis vraagt u onze inspiratiebrochure aan!

Scroll naar boven