MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis op de Veluwe

Rietgedekte villa met zwembad en royale tuin gebouwd door lichtenberg villabouw

Royaal en exclusief landhuis met kelder en zwembad

Aan de voorzijde valt het gelijk op dat dit landhuis royaal gebouwd is! En niet alleen het landhuis is groot, maar ook de buitenruimte met grote tuin, zwembad, jacuzzi, overdekt terras en buitenkeuken. Veel verrassingen bij deze villa!

De entree met dubbele voordeur komt uit in een grote hal met royale trap naar de 1e verdieping. De hal geeft toegang tot een werkkamer aan de voorzijde en een royale woonkamer met erker. In de hal loopt een gang verder naar achter waar twee toiletten gesitueerd zijn, daarna loopt u door naar de royale woonkeuken. Twee schuifdeuren in de keuken geven toegang tot een eetkamer en ook vanuit hier is de woonkamer bereikbaar. De royale woonkeuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, daarnaast is nog een tv-kamer gerealiseerd en een bijkeuken. Daarnaast bevindt zich een trap in de keuken die leidt naar de kelder. Meerdere dubbele tuindeuren geven toegang tot een groot terras aan de achterzijde en middels een grote trap kunt u doorlopen naar de buitenruimte met zwembad.

Deze kelder is net zo groot als de begane grond en daardoor ook van alle gemakken voorzien. Een royale loungeruimte, fitnessruimte, relaxruimte met jacuzzi, sauna en stoomcabine, een gameroom, wijnkelder, wasruimte, separaat toilet, badkamer en twee extra logeerkamers. Deze royale kelder geeft aan de achterzijde toegang tot de buitenruimte aan de achterzijde met een zwembad, pool house en extra jacuzzi.

De trap in de hal gaat twee kanten op waardoor er een royale overloop ontstaat met vide en balustrade. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd met allemaal een eigen badkamer en twee van deze slaapkamers hebben een inloopkast. Daarnaast is er nog een separaat toilet. De grote zolder is volledig ingericht als berging met 4 separate ruimtes.

Uw eigen rietgedekte villa bouwen? Maak nu uw eerste afspraak bij ons op kantoor!

Gegevens villa

Oppervlakte begane grond 322 m2
Oppervlakte kelder 355 m2
Oppervlakte 1e verdieping 194 m2
Oppervlakte 2e verdieping 131 m2

Scroll naar boven