MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Ulvenhout

Rietgedekt landhuis bouwen met Lichtenberg Villabouw

Rietgedekte landhuis met houten details

Een mooi contrast, maar ook een mooie samenhang door de combinatie van het landhuis en het bijgebouw in dezelfde stijl! De echte eyecatcher bij de woning is de entree. Een overkapping met opvallende houten balken, dubbele voordeur en het glas dat doorloopt tot aan de 1e verdieping. De vide bij de entree zorgt ervoor dat er veel daglicht binnenkomt!

Vanuit de hal loop je door naar een royale ruimte met de woonkamer, eetkamer en keuken! Door de vele ramen en tuindeuren aan de achterzijde is er ook in deze ruimte veel daglicht! De keuken is gesitueerd aan de voorzijde met zicht op de straat, de eetkamer aan de achterzijde met zicht op de tuin en de woonkamer heeft straat- en tuinzicht! Aan de achterzijde heeft u toegang tot een overdekt terras en het zwembad met houten vlonder en loungehoek. Ook het bijgebouw is te bereiken via het terras.

Het bijgebouw is ontworpen om ook te gebruiken als gastenverblijf, haast een tweede woning naast het landhuis. Naast een tuinberging en extra kastruimte beschikt het gebouw over een loungehoek met vide en zicht tot de nok, een pantry met extra zitruimte en een zolder voor extra slaapruimte. Op de zolder zijn twee grote dakramen geplaatst om ook hier voldoende daglicht binnen te krijgen. De royale ramen bij de loungehoek verbinden deze ruimte met het buitenleven. Extra genieten in de zomermaanden!

Uw eigen landhuis bouwen en ontwerpen? Lees meer op onze website of neem contact op! Vraag onze gratis inspiratiegids aan voor meer inspiratie bij u thuis!

Gegevens villa

Inhoud 883 m3
Oppervlakte begane grond 106 m2
Oppervlakte 1e verdieping 67 m2
Oppervlakte 2e verdieping 2 m2

Gegevens bijgebouw

Oppervlakte begane grond 65 m2
Oppervlakte zolder 28 m2
Scroll naar boven