MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis bouwen

Een eigen landhuis bouwen? Het kan een droom zijn om in uw eigen landhuis te wonen in een prachtige landelijke omgeving. Maar ook een landhuis kan op veel verschillende manieren gebouwd worden en met verschillende uitstralingen. Wilt u meer weten over het bouwen van uw eigen landhuis, lees dan hoe Lichtenberg Exclusieve Villabouw u wil helpen en inspireren!

Tips voor een landhuis bouwen

Het bouwen van een landhuis is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een rustieke woonomgeving. Bij het bouwen van een landhuis op een ruime kavel is het creëren van een naadloze verbinding tussen binnen en buiten essentieel. Grote openslaande deuren, een veranda of een serre bieden uitstekende mogelijkheden om het buitenleven naar binnen te brengen. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en glas draagt bij aan een harmonieuze balans tussen het interieur en de omringende natuur. Als je overweegt om een landhuis te bouwen, is het optimaliseren van deze binnen-buiten relatie een belangrijke overweging.

Er zijn verschillende dingen waar u rekening mee moet of kunt houden bij het bouwen van een landhuis of landelijke villa. Om u op weg te helpen hebben wij hier een blog over geschreven; Tips voor een landelijke villa. Hierin vertellen we meer over de verschillende bouwstijlen, de locatie van uw landhuis, duurzaamheid bij het bouwen en het interieur van een landhuis.

Uw landhuis bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Hoe begint uw reis met Lichtenberg? Als eerst maken wij graag een afspraak op ons kantoor in Rijssen en deze eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Wij maken hierbij kennis met elkaar en beantwoorden al uw eerste vragen over het bouwen van uw eigen landhuis. Op onze beurt stellen wij u daarna een aantal vragen om een goed beeld te krijgen van uw wensen en eisen. Na dit eerste vrijblijvende gesprek sturen wij u een eerste budgettering waarna u zelf kunt bepalen of wij onze architect voor u aan het werk zetten! Alle vervolgstappen kunt u lezen in ons 10 stappenplan. Bijvoorbeeld over het vervolgtraject met de architect en de aanvraag van vergunningen, deze nemen wij namelijk ook allemaal van u over!

Landhuis bouwen; inspiratie

Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw hebben wij al een aantal landhuizen mogen bouwen en kunnen we dus zeggen dat we ruime ervaring hebben om u verder te helpen! Deze landhuizen bekijken? Kijk dan op onze pagina ‘Alvast kijken’. Voor meer inspiratie bij u thuis vraagt u onze inspiratiebrochure hieronder aan!

Geïnteresseerd in een eerste kennismaking en droomschets door Lichtenberg Exclusieve Villabouw? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek!

Onze inspiratiegids staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Ziet u geen formulier? U moet eerst de noodzakelijke cookies accepteren en de pagina vernieuwen. Dit doet u door in de cookie melding te klikken op ‘Alles toestaan’ of ‘Aanpassen >’ en ‘Selectie toestaan’. 

Landhuis bouwen - Aanzicht tuin en terras - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Landhuis bouwen - Aanzicht achterzijde - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven