MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN
Landhuis op de Veluwe - tuin met zwembad en buitenkeuken - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - veranda - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa op de Hondsrug - zwembad in de achtertuin - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - verlicht bijgebouw - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis op de Veluwe

Af en toe heb je eens een uitschieter. Dit landhuis op de Veluwe valt in die categorie. Het rieten dak, de luiken en ramen met Wienersprossen zorgen voor een klassieke uitstraling.

Het huis is volledig onderkelderd en herbergt een wellness- en ontspanningsruimte met een sauna, jacuzzi, bar en partyruimte.
De wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de wijnkelder, de kinderen vermaken zich ondertussen in de speelruimte en de logees hebben hun eigen vertrek in het landhuis.

Eigen zwembad

Ondanks de afmetingen van de woning, is de sfeer toch erg gezellig. De riante woonkeuken is dé centrale ruimte in de villa. Hieraan grenzen de meeste woonvertrekken grenzen.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd, waarvan alle slaapkamers de beschikking hebben over een eigen badkamer ensuite en inloopkast!

Het landhuis op zich is al een pronkstuk, maar misschien is de buitenruimte wel het echte pronkstuk. Een eigen zwembad, jacuzzi en buitenkeuken, voorzien van alle te wensen voorzieningen. Dit is wat Lichtenberg Exclusieve Villabouw bedoelt met uw droomvilla realiseren. U droomt, wij realiseren!

De firma Kunst van het Scheppen heeft na oplevering deze prachtige tuin gerealiseerd bij deze villa in Veluwe. In 2017 is deze tuin door vakvereniging VHG genomineerd met dit prachtige eindresultaat!

Prachtige tuin

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar top