MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis op de Veluwe

Villa met rieten dak en grote tuin door Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Exclusief landhuis

Af en toe heb je wel eens een uitschieter! Een exclusief landhuis op de Veluwe valt in deze categorie. Het landhuis is gebouwd op een zeer royale kavel met een hoogteverschil. Een uitgangspunt dat gezorgd heeft voor deze prachtige droomvilla!

Het landhuis is volledig onderkelderd en herbergt een wellness- en ontspanningsruimte met een sauna, jacuzzi, bar en partyruimte.
De wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de wijnkelder, de kinderen vermaken zich ondertussen in de speelruimte en de logees hebben hun eigen vertrek in het landhuis. Het rieten dak, de luiken en ramen met Wienersprossen zorgen voor een klassieke uitstraling.

Landhuis bouwen met Lichtenberg Villabouw

Unieke buitenruimte

Ondanks de afmetingen van de woning, is de sfeer toch erg gezellig. De riante woonkeuken is dé centrale ruimte in de villa. Hieraan grenzen de meeste woonvertrekken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd, waarvan alle slaapkamers de beschikking hebben over een eigen badkamer ensuite en inloopkast!

Het landhuis op zich is al een pronkstuk, maar misschien is de buitenruimte wel het echte pronkstuk. Een eigen zwembad, jacuzzi en buitenkeuken, voorzien van alle te wensen voorzieningen. Dit is wat Lichtenberg Exclusieve Villabouw bedoelt met uw droomvilla realiseren. U droomt, wij realiseren!

Meer lezen over een landhuis bouwen >

De firma Kunst van het Scheppen heeft na oplevering deze prachtige tuin gerealiseerd bij deze villa in Veluwe. In 2017 is deze tuin door vakvereniging VHG genomineerd met dit prachtige eindresultaat!

Prachtige tuin
Rietgedekte villa bouwen met royale tuin door Lichtenberg Villabouw

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven