MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa bij Apeldoorn

Rechter achterzijde rietgedekte villa bouwen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Villa met moderne uitstraling

In de bosrijke wijk "Berg en Bos" in Apeldoorn is deze prachtige villa gebouwd. Op deze mooie locatie moest eerst de bestaande bebouwing gesloopt worden om plaats te maken voor de droomvilla van deze opdrachtgevers! De rieten kap in combinatie met de wit gesauste gevel en het douglas potdekselwerk geven de villa een landelijke en moderne uitstraling.

De entree van deze villa is een stuk naar voren geplaatst, waardoor deze meteen in het oog springt! Door het plaatsen van hoge raampartijen aan de voorzijde, ontstaat er veel lichtinval op de verdieping! Aan de achterzijde heeft de villa meerdere openslaande tuindeuren en een overdekt terras. Zo kan er volop genoten worden van het buitenleven!

Voorzijde rietgedekte villa bouwen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.
Rietgedekte villa bouwen - achterzijde met terrassen - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Chique avondsferen

Ook in de avonduren kan er nog volop genoten worden van het buitenleven! Rondom de gehele villa en in de tuin is buitenverlichting aangelegd. Dit zorgt niet alleen voor een chique gevoel, maar ook voor sfeer zodat het ook ’s avonds genieten is op het terras! Aan de voorzijde wordt de villa ook prachtig belicht wat zorgt voor een royaal gevoel.

Binnen is deze villa ook ruim en chique ingericht. Zo beschikt de villa over een ruime kelder en zijn de woonkamer en -keuken met elkaar verbonden voor ruimte en gezelligheid. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd waarvan de master bedroom beschikt over een inloopkast en een badkamer. Ook is er een 2e badkamer geplaatst en een separaat toilet. Zelfs op de zolder is nog een extra badkamer voor eventuele gasten!

Meer lezen over een rietgedekte villa bouwen >

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven