MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landelijke villa te Laren

Achterzijde met groot terras van landelijke villa te Laren.

Landelijke villa met imposante entree

Dat de villa gelijk indruk maakt dat is duidelijk! De rieten kap is prachtig doorgetrokken over de overkapping en met de dubbele voordeur, grote raampartij en bovenlicht is het een riante entree geworden.

Opvallend aan deze villa zijn ook de inpandige balkons, de rietgedekte dakkapellen en het riante terras met overkapping aan de achterzijde! Vanuit twee slaapkamers hebben deze bewoners toegang tot de balkons, waardoor zij altijd even naar buiten kunnen. De overkapping bij het terras zorgt ervoor dat zij ook tijdens een regenbui droog kunnen zitten. Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte om lekker te genieten van een prachtige dag in de zon!

Achtertuin met paardenwei bij landelijke villa te Laren gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Verrassende elementen

Omdat de bewoners uitkijken over de ruime landerijen van de omgeving, is ervoor gekozen de achtergevel van veel ramen te voorzien om volop te kunnen genieten van dit uitzicht. De gevels zijn prachtig wit gestuct en dit komt terug in de twee schoorstenen. Maar als je verder kijkt zie je dat het wit ook terugkomt rond de dakkapellen en de balken bij de twee overkappingen. Hierdoor ontstaat er veel eenheid in het ontwerp wat dan weer rust uitstraalt.

De combinatie met de strakke witte kozijnen geeft de villa een moderne touch. De grote verrassing van de villa is misschien wel dat de gehele villa ook nog onderkelderd is! Ontzettend veel ruimte dus aan de buitenzijde, maar ook nog aan de binnenzijde!

Rietgedekte landelijke villa bouwen in Laren met Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven