MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Stadsvilla te Hooglanderveen

Droomhuis en villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Klassieke villa naar wens

Deze klassieke stadsvilla te Hooglanderveen is een echte blikvanger. Onze huisarchitect heeft alle wensen en eisen weten te bundelen en dit heeft tot dit geweldige ontwerp geleid.

Het hoofdvolume van de villa bestaat uit een samengestelde masse. Een hoofdas loopt van voor naar achteren, met een kleine uitbouw aan de linkerzijde en een dwarskap aan de rechterzijde. In feite kun je vanaf de voortuin helemaal tot in de achtertuin kijken!

Eigen karakter

De villa te Hooglanderveen is zo op de kavel gesitueerd dat de belangrijke woonfuncties gericht zijn op de straat- / tuin- en zonzijde. Door te spelen met een lage en hoge gootlijn ontstaat er een spannend beeld. Een klassieke stadsvilla met veel details waardoor het haar eigen karakter heeft gekregen.

Op de begane grond zijn verder nog een bijkeuken, speel- en werkkamer te vinden. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, separate wc en een waskamer. Op de zolderverdieping is de master bedroom gesitueerd. Deze master bedroom beschikt over een eigen badkamer, waarbij door de plaatsing van grote dakramen veel lichtinval is.

"We wisten vanaf het begin hoe het huis er ongeveer uit moest zien. We zouden zo weer een huis bouwen met de bouwopzichter en de verkoopadviseur van Lichtenberg en Eve architecten."

Alle disciplines in huis

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven