MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa nabij het IJmeer

Hoogwaardig duurzaam

Deze prachtige villa is gebouwd in het plan 'Eilanden Oost'. Een bijzonder woongebied met vrijstaande en geschakelde villa's op het voormalige terrein van de kruitfabriek in Muiden. Het ontwerp van de villa is geïnspireerd door de landelijke omgeving en de voormalige kruitfabriek.

Het is duidelijk dat deze villa één moet zijn met de omgeving en natuur. Het rieten dak en de donkere, houten gevelbekleding zijn een perfecte aansluiting. Niet alleen een hoogwaardige afwerking, maar ook duurzaam gekozen! Aan de achterzijde een modern vormgegeven tuin, waar deze opdrachtgevers heerlijk kunnen genieten van een zonnige zomerdag aan de vaart.

Even binnenkijken

Een verrassing is zeker de binnenzijde van deze villa. Een heerlijk lichte woning waar ontzettend veel ruimte is gecreëerd. Bij binnenkomst in de villa wordt dit al duidelijk. Een zwarte taatsdeur geeft vanuit de hal zicht tot aan de tuin en in de woonkeuken. Een riante, open ruimte met toegang tot een overdekt terras.

De 1e verdieping heeft aan de achterzijde een groot balkon die uitkijkt over het water van de vaart. Met grote ramen en openslaande tuindeuren wordt ook op de verdieping veel licht en ruimte gecreëerd. De grote badkamer en sauna zorgen ervoor dat er ook op deze verdieping ruimte is om te ontspannen!

"We hebben onze wensen goed kunnen aangeven bij Lichtenberg. Wij zijn helemaal blij met onze prachtige villa aan het water."

Uw villa naar wens

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven