MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa op de Hondsrug

Landelijk en sfeervol

Deze prachtige, royale villa lijkt haast op te gaan in de bosrijke omgeving. De rode bakstenen contrasteren mooi met de strakke lijnen en donkere keramische dakpannen. De verspringende indeling met twee overkapte terrassen geeft deze strakke villa net dat beetje extra in uitstraling en ruimte om te genieten. De veranda is zelfs voorzien van heaters, zodat het ook in het voor- en na seizoen en ‘s avonds heerlijk buiten leven is.

Binnen is deze sfeervolle woning juist heel licht en modern ingericht. De wit gesausde wanden gecombineerd met de strakke zwarte stalen taatsdeuren en details zorgen voor een strak en ruimtelijk effect. Tegelijkertijd bieden de haard, de architraven op de kozijnen en natuurlijk de bibliotheek een haast romantische en warme tegenhanger, wat deze comfortabele, royale villa maakt tot een thuis.

"We werden aan de huisarchitect van Lichtenberg gekoppeld. Na een uitgebreid gesprek maakte de architect een tekening die vrijwel meteen helemaal goed was."

Over Edwin van Elk, architect

Even binnenkijken

De zithoek wordt met een doorkijkhaard en halve wand gescheiden van de ruime woonkeuken met marmeren kookeiland.

Op de eerste verdieping is de combinatie van luxe en moderne inrichting perfect doorgetrokken, waarbij de badkamer met vrijstaand bad een uniek uitzicht op de tuin biedt. Dat is nog eens relaxen!

Om maximaal gebruik te maken van de ruimte is de gehele woning onderkelderd. Dat biedt onder andere plek aan de stoere mancave/bar en de luxueuze badkamer, voorzien van infraroodsauna. En ondanks al deze luxe is dit huis 0 op de meter!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven