MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landelijke villa in Twente

Verrassende landelijke villa

Een villa wat perfect in het landschap past, met toch een opvallend en verrassend uiterlijk! De genuanceerde, rode gevelsteen zorgt mede dat de villa opvalt in het groene landschap, maar ook de hoge gevel bij de entree geeft een verrassend effect.

De villa heeft de stijl van een ‘stelpboerderij’. Dit heeft te maken met de kap die vanaf de begane grond schuin loopt tot in een punt en geplaatst is op een rechthoekige onderbouw. Het voordeel van deze vorm is de efficiënte indeling en ruimte! De hoge gevel bij de entree en de dakkapellen aan alle zijden geven de villa nog meer ruimte, maar ook mooi licht op de 1e verdieping.

Is het u al opgevallen dat er ook verschil in kleur is bij de kozijnen, deuren en luiken? Dit geeft een speels effect en contrast aan de villa, dit lijkt verrassend anders dan alleen maar dezelfde kleur!

Ruimte en rust

Het bijgebouw van de villa is uitgevoerd in dezelfde gevelsteen en met dezelfde dakpan. Hierdoor past deze perfect bij de villa! In dit bijgebouw hebben de bewoners een dubbele garage, een berging en ook op de zolder is nog ontzettend veel ruimte. Bijvoorbeeld voor een ‘chill’ plek voor de kinderen of extra slaapkamer! Naast het bijgebouw is een terras gecreëerd. Door de overkapping met robuuste houten palen kun je ook droog zitten bij een regenbui. Geen overbodige luxe in Nederland!

Duidelijk is dat deze villa gebouwd is in een landelijke omgeving. Door de overkapping bij het bijgebouw en de ruimte om het huis is het hier genieten van het uitzicht en de rust van het platteland.

Landelijke villa bouwen in Twente met Lichtenberg Villabouw.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven