MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Doorn

Landelijke wonen in deze villa

Deze bijzondere villa is onderdeel van een groter plan. Hierbij is de oude buitenplaats inclusief landhuis opnieuw aangelegd in Engelse klassieke stijl en zijn de nieuwbouw villa’s, met oog op deze omgeving, ontworpen. Dat ziet u terug in deze landelijke villa die midden op de Utrechtse Heuvelrug gesitueerd is.

Wonen in het groen, dat is het hele jaar door genieten van de natuur. Maar wel met de luxe van een moderne villa, van alle moderne gemakken voorzien. De witte overstekken geven het rieten dak een moderne uitstraling, die nog wordt versterkt door de zwarte dakkapellen en staande Douglas planken waarmee de gevel bekleed is. Vergeet hierbij vooral niet te kijken naar de antraciet, bruine kleur van de raamkozijnen. Een detail die zorgt voor deze moderne, maar ook unieke uitstraling.

Villa met eigen natuurgebiedje

De houten veranda en het ruime terras bieden uitzicht op de prachtig aangelegde tuin in Engelse stijl, waarbij de sfeer van de buitenplaats is doorgetrokken. Hierdoor zou deze parkvilla bijna opgaan in de omgeving, ware het niet dat de combinatie van klassieke en moderne stijl direct de aandacht trekt.

Ten slotte noemen we het bijgebouw, dat als een naadloos verlengde van de villa is aangebouwd. Net als de veranda die voorzien is van overkapping met hardhouten palen. Wonen in het groen, met aandacht voor details en luxe, dat is het resultaat van deze villa op een historisch plekje.

Meer lezen over een rietgedekte villa bouwen >

"We wanen ons elke dag buiten. Zo rustig is het hier. 's Morgens worden we wakker met vogelgeluiden."

Wonen in het groen

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven