MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

villa te Doorn

Rietgedekte villa te Doorn met oprit en garage gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Deze rietgedekte villa in Doorn is onderdeel van een project van negen woningen, allemaal met een eigen uitstraling. Deze villa heeft een moderne en gezellige, landelijke uitstraling door het rieten dak, de uitstraling en de prachtige ligging in het bos. Het voorontwerp van deze villa is aangepast naar wens van deze bewoners, waardoor hun eigen persoonlijke villa is ontstaan!

Eén van de wensen van deze bewoners was een grote keuken, door de televisiekamer in het bedachte ontwerp bij de keuken te trekken is er één grote woonkeuken ontstaan. Daarnaast is er een open verbinding met de woonkamer en toegang tot de veranda aan de achterzijde. De garage is omgezet naar een bijkeuken met veel kastruimte en een carport. Daarachter is nog een slaapkamer met badkamer gemaakt.

De villa is volledig onderkelderd, hierdoor is er voldoende ruimte ontstaan voor een waskamer, hobbykamer, een fitness en tweede woonkamer! Door een koekoek in deze kelder valt er veel daglicht in de tweede woonkamer. De 1e verdieping beschikt over 4 slaapkamers, waarvan de master bedroom een eigen badkamer heeft. Daarnaast is er nog een extra doucheruimte en een separaat toilet. Op de 2e verdieping is er nog extra ruimte voor een slaapkamer en berging!

Uw eigen rietgedekte villa bouwen? Maak uw eerste vrijblijvende afspraak met ons op kantoor en wij delen graag alle informatie met u!

Inhoud 688 m3
Oppervlakte kelder 76 m2
Oppervlakte begane grond 124 m2
Oppervlakte 1e verdieping 70 m2
Oppervlakte 2e verdieping 17 m2
Scroll naar boven