MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Beetsterzwaag

Villa met rieten kap

Deze vrijstaande villa met rieten kap is gebouwd in Beetsterzwaag in de provincie Friesland. Dit geweldige ontwerp heeft een aantal opvallende kenmerken, te denken aan de wit gestucte gevel, de prominente schoorsteen en de vele verspringingen in de kap. Aan de achterzijde is een knusse overkapping gesitueerd waarbij er zicht is op de riante tuin.

De binnenzijde van deze villa met rieten kap zal u verbazen, een heerlijke lichte woning met veel lichtinval. De eetkamer en woonkamer zijn van elkaar gescheiden door een roomdivider wat zorgt voor een open sfeer. Hierdoor ogen beide ruimtes gezellig en sfeervol. In de woonkamer is een haard geplaatst en de woonkamer is van de hal gescheiden door prachtige taatsdeuren.

Licht en ruimte

Vanuit de eetkamer heeft u zicht op de prachtige keuken met kookeiland. Verder bevinden zich op de begane grond nog een bijkeuken en een speelkamer voor de kinderen. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval, in combinatie met het gebruik van lichte kleuren geeft dit een ruimtelijk gevoel in de villa.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met een zeer riante inloopkast. Ook is er nog een werkkamer aanwezig en een prachtige badkamer met separaat toilet.

Op zolder bevinden zich een tweede badkamer, een werkkamer en nog twee ruime slaapkamers. Al met al een prachtig geheel met veel mogelijkheden.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven