MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Stadsvilla te Bilthoven

Landelijk en chique stadsvilla

De stadsvilla te Bilthoven is er één waar je even voor blijft staan. Op een royale kavel een villa met rode bakstenen en een rieten kap. De tuin doet landelijk, maar toch ook chic aan. En dat past uitstekend bij de villa, welke eigenlijk dezelfde uitstraling heeft.

Chic door de kleine bovenraampjes boven de twee ramen aan de voorzijde, een voordeur met zijlichten en de weer zo aanwezige schoorsteen. Landelijk door de rieten kap en het potdekselwerk. Door de vele verspringen in de gevels, het dak en de nokhoogtes heeft de villa vanuit iedere hoek weer een ander aanzicht.

Veel binnenruimte

Door de omvang van de villa, bijna 13 meter breed en ruim 18 meter diep, is er veel binnenruimte. De ruime woonkamer, compleet betegeld met natuurstenen tegels en inclusief sfeerhaard is straatgericht. Via schuifdeuren is de woonkeuken toegankelijk. Bij het binnentreden van de keuken valt meteen de grote eettafel op met aan het eind weer een sfeerhaard! Tevens is er een werkkamer en grote berging met inbouwkasten voor wasmachine en droger gerealiseerd.

Op de eerste verdieping beschikt de hoofdslaapkamer over een inloopkast en badkamer ensuite. Verder vinden we er nog twee slaapkamers (waarvan één een geweldige vide heeft), een badkamer en een werkkamer.

Via een vaste trap is de zolder bereikbaar waar ook een slaapkamer met badkamer gerealiseerd is.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven