MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Stadsvilla te Bilthoven

Unieke aanzichten

De stadsvilla te Bilthoven is er één waar je even voor blijft staan. Op een royale kavel een villa met rode bakstenen en een rieten kap. De tuin doet landelijk, maar toch ook chic aan. En dat past uitstekend bij de villa, welke eigenlijk dezelfde uitstraling heeft.

Chic door de kleine bovenraampjes boven de twee ramen aan de voorzijde, een voordeur met zijlichten en de weer zo aanwezige schoorsteen. Landelijk door de rieten kap en het potdekselwerk. Door de vele verspringen in de gevels, het dak en de nokhoogtes heeft de villa vanuit iedere hoek weer een ander aanzicht.

Landelijk en ruim

Het vele groen, de oprit met grind en de ruime tuin laat de villa zeker niet 'stads' aanvoelen, eerder landelijk! Door meerdere terrassen aan de achterzijde kan er op een mooie zomerdag elk moment genoten worden van het weer!

Aan de binnenzijde van de villa zijn grote kamers gecreëerd om het ruimtelijke gevoel hier door te trekken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd, 2 badkamers en nog een extra werkkamer. Door de plaatsing van dakramen in de schuine kap, komt er op deze plaatsen ook voldoende daglicht in de villa.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven