MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN
Landhuis op de Veluwe - tuin met zwembad en buitenkeuken - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - veranda - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa op de Hondsrug - zwembad in de achtertuin - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - verlicht bijgebouw - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Vogelenzang

Op een zeer royale kavel in Vogelenzang heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw deze prachtige villa gebouwd met rieten kap. Door de vele verspringingen in de daklijn is het een schitterend huis om te zien.  Dankzij de geïntegreerde dakkapellen aan de voor- en achterzijde ontstaat er op een bovenverdieping ook een zee aan ruimte.

Bij de voorgevel zijn een aantal gevels opgetrokken met zwart potdekselwerk, de overige gevels zijn voorzien van een warmrode steen. De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van roedes en uitgevoerd in het antraciet wat voor een eigentijdse uitstraling zorgt. De twee schoorstenen geven deze villa een solide aanblik. De kavel is ontzettend groot maar ook  de binnenruimte van de villa is erg riant.

Ruimte

Op de benedenverdieping is de keuken voorzien van een prachtig kookeiland. Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken met witgoed en de fietsenberging. Vanuit de andere kant van de keuken kunt u de ruime eetkamer en gezellige woonkamer bereiken, beide voorzien van een sfeerhaard.  Verder zijn er 2 slaapkamers gesitueerd waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een badkamer ensuite.

Op de 1e verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, voorzien van vaste kasten inclusief eigen badkamer.

Dankzij de vele ramen en deuren is er overal een schitterend uitzicht over de prachtig aangelegde tuin en tegelijkertijd zorgt het ook voor extra lichtinval in de woning. De iets terugvallende geveldelen aan de voor- en achtergevel zorgen voor knusse overkappingen met aan de zijgevel aan ruime veranda.

"De architect heeft vooral heel goed naar ons geluisterd. We hadden een tekening van de begane grond gemaakt. Die heeft hij als uitgangspunt genomen en de ruimtes de juiste plek gegeven."

Over Edwin van Elk, architect

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar top