MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Vogelenzang

Modern landhuis op royale kavel

Op een zeer royale kavel in Vogelenzang heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw een modern landhuis gebouwd met rieten kap. Door de vele verspringingen in de daklijn is het een schitterend huis om te zien.  Dankzij de geïntegreerde dakkapellen aan de voor- en achterzijde ontstaat er op een bovenverdieping ook een zee aan ruimte.

Bij de voorgevel zijn een aantal gevels opgetrokken met zwart potdekselwerk, de overige gevels zijn voorzien van een warmrode steen. Het gebruik van twee verschillende materialen op de gevel geeft dit moderne landhuis een verrassend uiterlijk.

De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van roedes en uitgevoerd in het antraciet wat voor een eigentijdse uitstraling zorgt. De twee schoorstenen geven deze villa een solide aanblik. De kavel is ontzettend groot maar ook  de binnenruimte van de villa is erg riant.

Landhuis bouwen met grote oprijlaan door Lichtenberg Villabouw.

Ruim en landelijk

Op de benedenverdieping is de keuken voorzien van een prachtig kookeiland. Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken met witgoed en de fietsenberging. Vanuit de andere kant van de keuken kunt u de ruime eetkamer en gezellige woonkamer bereiken, beide voorzien van een sfeerhaard.  Verder zijn er 2 slaapkamers gesitueerd waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een badkamer ensuite.

Op de 1e verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, voorzien van vaste kasten inclusief eigen badkamer.

Dankzij de vele ramen en deuren is er overal een schitterend uitzicht over de prachtig aangelegde tuin en tegelijkertijd zorgt het ook voor extra lichtinval in de woning. De iets terugvallende geveldelen aan de voor- en achtergevel zorgen voor knusse overkappingen met aan de zijgevel een ruime veranda. Een modern landhuis met landelijke invloeden!

"De architect heeft vooral heel goed naar ons geluisterd. We hadden een tekening van de begane grond gemaakt. Die heeft hij als uitgangspunt genomen en de ruimtes de juiste plek gegeven."

Over Edwin van Elk, architect

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven