MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Aerdenhout

Villa te Aerdenhout

Een villa gebouwd op 'plan Haringbuys' te Aerdenhout. Een plan waar wij verschillende villa's mochten bouwen in verschillende stijlen! Vanuit het beeldkwaliteitsplan werden verschillende eisen en richtlijnen gesteld door de gemeente. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben samen met de architect deze prachtige villa ontworpen en gebouwd!

Een imposante villa met wit gestucte gevel die in prachtig contrast staat met de antractiet trasraam en zwarte douglas geveldelen. De rieten kap maakt het plaatje helemaal af en geeft de villa net dat beetje extra!

Licht en ruimte

De afwerking aan de binnenzijde van de villa laten de ruimtes nog royaler lijken! Er is gekozen voor prachtige taatsdeuren, lichte kleuren op de wanden en vloer en in de keuken is een open haard geplaatst met doorkijk. Doordat er ook is gekozen voor grote raampartijen tot aan de grond, hebben deze bewoners overal in de villa veel lichtinval!

Alle slaapkamers zijn gesitueerd op de 1e en 2e verdieping. Door grote dakramen op de zolder komt er ook op deze verdieping veel licht van buiten.

“We vinden het vooral knap hoe onze ideeën werden opgepakt. Door onze ideeën kwamen ze zelf met aanvullende ideeën.”

fam. De Boer

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven