MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landelijke villa bij Wierden

Achteraanzicht Landelijke villa bouwen met Lichtenberg Villabouw

Villa met landelijke uitstraling

Een prachtige villa die misschien niet groot lijkt, maar zeker wel veel ruimte heeft! Het is oprecht genieten van de ruimte die deze villa te bieden heeft aan de binnenzijde, maar ook buiten in de tuin met uitzicht op de landerijen in dit buitengebied. Verdere wensen van deze opdrachtgevers waren houten kozijnen, grote roedes, vaste luiken en een rieten dak! Al deze wensen zijn duidelijk terug te zien in de prachtige foto's die gemaakt zijn van deze landelijke villa.

Wat meteen opvalt is de bijzondere vorm van het dak; een zadeldak met aflopende nok. De combinatie van witte gevels en houten potdekselwerk geven de villa een stoere uitstraling.

Landelijke woonkamer in villa gebouwd te Wierden door Lichtenberg Villabouw.

Landelijke sfeer in de villa

Binnen is de landelijke sfeer helemaal terug te vinden in de houten woonkeuken met warme kleuren. Deze keuken is echt het centrale punt geworden van de villa, een belangrijke wens van deze bewoners. De woonkeuken geeft toegang tot de ruime woonkamer en een bijkamer. De grote ramen al gezien? Dit zorgt voor prachtig lichtinval op de hele begane grond!

Ook de ruime hal met vide en lichte kleuren zorgt voor veel licht en een ruim gevoel, zowel beneden als boven! De lichte kleuren zijn ook terug te vinden in de badkamer met twee wastafels, een vrijstaand ligbad en inloopdouche. Daarnaast zijn er ook drie slaapkamers te vinden op de 1e verdieping.

Zijaanzicht Landelijke villa gebouwd te Wierden door Lichtenberg Villabouw.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven