MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Ulvenhout

Landhuis met mooi contrast

Een prachtig, rietgedekt landhuis gebouwd in Ulvenhout. Bij aankomst treft u een zeer imposante entree met eikenhouten palen, hoge raampartijen en een heuse overkapping. Door de vele ramen krijgt u ontzettend veel lichtinval bij de vide.

De zwarte raamkozijnen staan in mooi contrast met de wit gestucte gevels en het antracieten trasraam. Het rieten dak begint laag in de kap en bevat aan de beide zijden, voorzijde en achterzijde, drie dakkapellen die geïntegreerd zijn in de rieten kap.

Ook prominent aanwezig zijn de twee witte schoorstenen in dezelfde stijl als de gevels. En heeft u de overkapping aan de achterzijde al gezien? U zit in ieder geval droog bij een eerste zomerbuitje.

Gastenverblijf en indeling

De schuur annex gastenverblijf inclusief ruime bovenverdieping, bestaat ook uit de wit gestucte gevels met rieten kap en vormt zo een mooi geheel met de villa. De tuin is zeer ruim en bevat een zwembad met houten vlonder.

Op de begane grond lopen de woonkamer en woonkeuken naadloos in elkaar over en zijn beide straat- en tuingericht.  Aan de linkerzijde bevinden zich ook nog een bijkeuken en een extra portaal.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er nog een separate toilet en douche aanwezig. Via de vlizotrap kunt u de zolder bereiken. Een fantastisch landhuis met enorm veel woongenot.

Meer lezen over een rietgedekte villa bouwen

"Onze wensen werden kenbaar gemaakt. Daar is een ontwerp uitgekomen dat eigenlijk in een keer raak was. De indeling was helemaal volgens onze wensen."

Ruim 85 jaar ervaring

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven