MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN
Landhuis op de Veluwe - tuin met zwembad en buitenkeuken - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - veranda - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa op de Hondsrug - zwembad in de achtertuin - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - verlicht bijgebouw - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Leersum

Op een bosrijke kavel van maar liefst 5 hectare, waar voorheen een boswachtershuisje stond, heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw dit fraaie landhuis mogen realiseren. Er waren een aantal restricties vanuit de gemeente qua bebouwing, waardoor ervoor gekozen is de woning te voorzien van een souterrain om niet boven het vastgestelde bovengrondse bouwvolume uit te komen.

De halfronde entree springt direct in het oog bij het oprijden van de inrit. De witte gevels steken mooi af bij de rieten kap en het donkere trasraam.

Zeer luxe afwerking

Er is gekozen voor een zeer luxe afwerking, zoals de grijze nokvorsten, natuurstenen raamdorpels, sluitstenen en schoorsteenplaten voor beide schoorstenen.

Eén van de woonwensen was veel lichtinval. Doordat het landhuis omringt wordt door veel bomen een hele uitdaging. Maar toch, door het toepassen van grote raampartijen en openslaande tuindeuren komt er voldoende lichtinval in de woning.

Ook het interieur voldoet aan alle wensen en eisen van de bewoners. Ruimtes zijn slim ingedeeld, mede door het plaatsen van de souterrain.

"Een landhuis in een 'sprookjesbos'. Zo omschrijven de bewoners van dit fraaie landhuis hun woning te midden van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug."

Contact - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Meer weten? Vraag hier uw afspraak aan.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar top