MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Schuurwoning te Enschede

Bijzondere combinatie

Deze rietgedekte schuurwoning is gebouwd in Enschede. De vrijstaande, moderne villa dankt haar karakteristieke en stoere uitstraling aan de bijzondere combinatie van landelijke en moderne elementen.

Het wonen in een schuurwoning doet qua comfort en ruimte zeker niet onder voor andere villa’s. Kenmerken van deze woonstijl zijn het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen, zoals hout en een rieten dakbedekking. Dit is zeker terug te zien in deze schuurwoning in Enschede

De strakke entree met hoge glazen pui, die tot aan de verdieping rijkt, zorgt voor een open en licht karakter en steekt fraai af tegen de rietgedekte kap. In combinatie met de oranje kleur van het metselwerk is deze schuurwoning een opvallende verschijning!

Prachtige lichtinval

De begane grond dankt haar prachtige lichtinval aan de vele glazen wanden, wat zorgt voor een open gevoel. Vanuit de entree komt u in de ruime woonkeuken, waar de sfeer van buiten naar binnen is doorgetrokken. In deze keuken mag geleefd worden. De eiken kolommen en scheerlijnen in het riet geven deze villa een landelijke sfeer. Tegelijkertijd zorgen de aluminium kozijnen en het zink werk voor een strakke en moderne touch.

Dankzij de vide ontstaat er extra veel daglicht op de 1e verdieping en wordt het ruimtelijke gevoel dat deze villa biedt nog eens versterkt. Gecombineerd met de bosrijke omgeving van Twente is deze villa een genot om in te wonen.

Wist u dat ...

Een rietgedekte villa bouwen is niet alleen mooi, maar heeft ook veel voordelen! Zo is het bijvoorbeeld een duurzame oplossing om energie te besparen!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven