MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Zeist

Bosrijk wonen

Deze villa in jaren '30 stijl is gebouwd in een nieuwe wijk in Zeist. Lanen met hoge dennen in een buurt aan de rand van het bos. Een wijk met huizen uit de dertiger jaren afgewisseld met nieuwbouw in verschillende bouwstijlen.

Deze villa past in de bosachtige omgeving. Een groot huis, maar door de samengestelde volumes maakt het geen massale indruk. Voor een deel is de gevel gepotdekseld met donker gebeitst Douglas hout. De kap heeft een zogenaamde schroefdak-constructie. De onderzijde van de kap is voorzien van gipsplaten en naadloos gestuct.

Bij het metselwerk hebben we doorstrijkmortel toegepast, met de “doorstrijk methode” kun je één keer metselen en voegen. Deze toepassing is tevens ideaal voor terugliggende voegen.

Natuurlijke materialen

Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken  gescheiden door zwarte openslaande deuren. In de woonkamer is een prachtig visgraat parketvloer gelegd en er is een sfeerhaard aanwezig.

In de woonkeuken is eveneens een sfeerhaard geplaatst tegenover het prachtige kookeiland. Hier is gekozen voor een natuurstenen vloer.

Tevens is er nog een werkkamer te vinden. Er zijn op de eerste verdieping twee badkamers en drie slaapkamers gesitueerd. De kinderen wilden graag hun slaapkamers op de bovenste verdieping.

De tuin van deze jaren '30 villa is zeer diep en sluit naadloos aan bij de bosachtige omgeving. Door de twee trappetjes ligt de tuin over het algeheel wat lager en ontstaat er een speels effect. Genieten kunt u vast en zeker onder de prachtige veranda met het fraaie uitzicht op de tuin.

Wist u dat ...

Een rietgedekte villa bouwen heeft meerdere voordelen! Zo heeft riet een zeer hoge isolatiewaarde; een goede duurzame oplossing om energie te besparen!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven