MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis te Vierhouten

Landhuis herbouwd op een heuvel

Op de plek waar een voormalig landhuis heeft gestaan dat in 1912 door een architect uit Haarlem is ontworpen, moet natuurlijk een landhuis komen te dat minimaal aan dezelfde verwachtingen voldoet.

Samen met de opdrachtgevers heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw intensief samengewerkt met als resultaat een villa bovenop een heuvel gebouwd, tussen het schone groen van De Veluwe, die alle verwachtingen overtreft. Doordat de villa hoog gebouwd is, is er vanuit de gehele villa een prachtig uitzicht op de prachtige omgeving.

Unieke details

De villa is in lijn met de stijl van het voormalige landhuis met haar luiken en houten geveldelen. De voordeur van deze nieuwe villa zit zelfs bijna op dezelfde plek als bij de oude villa en is te bereiken door een grote houten trap. De rieten kap in combinatie met de wit gekeimde gevels zorgt voor een landelijke, maar tegelijk een chique uitstraling.

Bij het oprijden van de oprijlaan maakt de villa een bescheiden indruk, totdat de rechterzijgevel in zicht komt! De grote veranda, dat tevens dienst doet als balkon voor de master bedroom is royaal opgezet en garandeert in de zomermaanden een heerlijk buitenleven. Ook aan deze rechterzijgevel is een grote houten trap geplaatst, die prachtig aansluit op de bosrijke omgeving.

Bij dit landhuis klopt eigenlijk alles: de locatie, het ontwerp en het eindresultaat!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven