MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Hooglanderveen

Landelijke, moderne villa

De villa heeft een karakteristieke uitstraling met typisch landelijke en moderne elementen. Er ontstaat een open karakter door de moderne entree met hoge glazen pui tot en met de verdieping. De strakke omlijsting steekt fraai af tegen de rietgedekte kap.

De gevels zijn wit gestuct, wat een mooi contrast geeft ten opzichte van de donkere kozijnen. Riet en strak wit gevelwerk is een favoriete combinatie die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast.

Heeft u de prachtige, onder architectuur aangelegde, tuin al gezien? Vanuit de veranda heeft u hier een geweldig uitzicht over.

Royale villa met kelder

Vanuit de entree kijkt u tot de nok, wat een prachtig ruimtelijk beeld geeft! Verder bestaat de begane grond uit een zeer ruime woonkeuken, waarbij u vanaf het kookeiland zicht heeft op de prachtige achtertuin, maar ook op de eettafel én woonkamer. Het zijgedeelte van de villa bestaat uit de hoofdslaapkamer incl. inloopkast en badkamer.

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers én twee badkamers met toilet.

Deze fraaie villa is ook nog eens volledig onderkelderd , hierbij is gedacht aan 3 ruime kamers maar ook een badkamer en separaat toilet. Al met al biedt deze unieke villa zeeën van ruimte en optimaal leefgenot.

"Met onze ideeën kwamen we bij Lichtenberg terecht. Daar hadden we een goede klik mee. Na een aantal schetsen zagen we het ontwerp wat we voor ogen hadden."

Alle disciplines in huis

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven