MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Hooglanderveen

Villa bouwen met Lichtenberg Villabouw

Nul-op-de-meter villa met verrassend uiterlijk

Een prachtig landhuis op een unieke locatie in de provincie Gelderland. De bestaande bouw is gesloopt voor deze villa waarbij de schuur gerenoveerd is. Op deze manier is er een prachtige samenhang ontstaan tussen villa en bijgebouw.

De oprit is voorzien van grind en een tegelpad komt uit bij de entree van de villa. De hal bij de entree is een open ruimte met vide. Dubbele deuren geven, vanaf de hal, toegang tot een grote woonkamer en woonkeuken die prachtig uitzicht hebben over de royale tuin. De masterbedroom is ook gesitueerd op de begane grond en is voorzien van een eigen badkamer met inloopkast.

De villa is ook nog geheel onderkelderd. In de hal en naast de bijkeuken zijn de trappen gesitueerd naar deze kelder met maar liefst 3 ruime kamers, een badkamer en seperaat toilet. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers ontworpen. 1 van deze slaapkamers heeft een eigen badkamer en er is nog een extra badkamer en seperaat toilet geplaatst. 1 slaapkamer en de overloop geven toegang tot het inpandige balkon aan de achterzijde van de villa.

De wens van deze opdracht was een villa bouwen die energieneutraal en duurzaam is. En dat is zeker gelukt! Deze luxe villa heeft een EPC-norm van zelfs onder de nul. De EPC norm komt uit op -/- 0.25. Een unieke prestatie voor dit grote landhuis. De woning is voorzien van een aardwarmtepomp, hiermee geheel gasloos. Al het elektra wordt opgewekt door 100 zonnepanelen. De woning wordt geventileerd door een gebalanceerd ventilatiesysteem welke is aangesloten op een climalevelsysteem. Het climalevesysteem maakt de vloerverwarming tot een compleet systeem, waarin ventilatie, koeling en verwarming op de meest innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke wijze worden gecombineerd. In combinatie met de aardwarmtepomp, waarmee gekoeld wordt in de vloeren en de plafonds is het binnenklimaat in dit landhuis in perfecte balans.

Uw eigen duurzame, rietgedekte villa bouwen? Maak nu een afspraak voor uw eerste vrijblijvende ontwerp!

Gegevens villa

Inhoud 998 m3
Oppervlakte begane grond 163 m2
Oppervlakte kelder 147 m2
Oppervlakte 1e verdieping 84 m2

Scroll naar boven