MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Geschakelde villa te Zeist

Ruime villa

Deze bijzondere villa is een 2 onder 1 kap, ook wel een geschakelde villa. Juist de combinatie van 2 villa’s geeft deze ‘tweekapper’ een unieke en luxe uitstraling. De villa’s zijn als één geheel opgebouwd en dat zie je. Aan beide zeiden lijkt de villa haast hetzelfde, maar door de vele details zijn het toch twee unieke woningen.

Deze geschakelde villa biedt enorm veel leefruimte, zowel binnen als buiten. De villa is voorzien van drie woonlagen waardoor er genoeg ruimte voor het gehele gezin. Eén van de villa's is zelfs voorzien van kelder. Een 'tweekapper' die met recht een villa genoemd kan worden!

Door de bosrijke ligging, nabij de Zeisterbossen, zorgt deze 2 onder 1 kap villa voor een haast sprookjesachtige sfeer.

Rust en ruimte

Compleet omgeven door het groen straalt deze villa rust en ruimte uit. De donkere keramische dakpannen en het authentieke douglas potdekselwerk contrasteert prachtig met de wit gesausde gevel.

Ditzelfde contrast wordt doorgetrokken in de schoorsteen en de ruime overstekken, die de woning een bijzonder en eigen aanzicht geven. Tel daar de antraciet rollagen en dubbele openslaande terrasdeuren met directe toegang tot de groene tuin bij op en het sprookje is compleet.

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven