MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Schuurwoning te Enschede

Schuurwoning gebouwd in Enschede door Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Opvallende en moderne schuurwoning

Deze opvallende en moderne schuurwoning is gebouwd in het Twentse Enschede. De houten kolommen, het rieten dak en de risaliet zijn allemaal kenmerken van deze woonstijl; de schuurwoning. Hoe langer je kijkt, hoe meer opvalt dat overal aan gedacht is. Bijvoorbeeld de lijnen in het rieten dak, die prachtig zijn doorgetrokken in het bijgebouw en de vele verschillende raampartijen zodat er overal veel licht is.

Niet alleen om de villa is veel ruimte, maar ook binnen doet deze schuurwoning niet onder voor andere villa’s. De royale ruimtes zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Gelijk bij de entree is duidelijk dat er veel ruimte is door de vide naar de verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot een royale woonkeuken en een slaapkamer met badkamer. De woonkamer bevindt zich in de hoek en is omgeven door grote raampartijen. Vanuit de royale woonkeuken loopt u door naar een portaal met bijkeuken en berging. In het bijgebouw is een garage gesitueerd met toegang tot een berg zolder.

Op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers gesitueerd die allebei veel lichtinval hebben door de grote raampartijen. Daarnaast is er nog een kantoor, een badkamer met ligbad en separate wc. Via een vlizotrap hebben deze bewoners nog toegang tot de zolder.

Meer lezen over de schuurwoning? Lees dan ons blog wonen in een schuurwoning.

Afmetingen schuurwoning

Inhoud 1200 m3
Oppervlakte begane grond 227 m2
Oppervlakte 1e verdieping 91 m2
Oppervlakte 2e verdieping 36 m2

Garage

Inhoud 513 m3
Scroll naar boven