MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Schuurwoning te Doorn

Schuurwoning bouwen in engelse stijl door Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Schuurwoning gecombineerd met de engelse stijl

De ‘schuurwoning’ stijl èn Engelse stijl worden gecombineerd bij deze boswoning, onderdeel van een plan met 9 villa’s gebouwd op de Utrechtse Heuvelrug. De Engelse stijl komt terug in het vlakke keramische pannendak en de wit gestucte gevels. De eiken voordeur en dubbele risaliet aan de voorzijde geven de woning een moderne touch. Verrassend is de binnenzijde van deze schuurwoning!

Een schuurwoning bouwen wordt vaak gedaan met ontzettend veel ruimte aan de binnenzijde en verbinding met het buitenleven. Deze schuurwoning heeft 3 verdiepingen waarvan 2 ruim zijn vormgegeven en in verbinding staan met andere verdiepingen in de woning en buitenzijde door grote raampartijen. De begane grond wordt gekenmerkt door de riante woonkamer en -keuken met vide aan de achterzijde. Door de grote raampartijen bij het afdak aan de achterzijde komt er ook nog eens ontzettend veel licht binnen, door de vide zowel op de begane grond als de 1e verdieping. Naast deze grote woonkamer is er ook een werkkamer en een extra kamer voor de piano van deze bewoners.

De ruimte komt ook op de 1e verdieping weer prachtig terug. Naast de vide bij de woonkamer is er ook een vide in de hal en zijn er 2 slaapkamers die doorkijken tot in de nok van de woning! De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft hierdoor een grote raampartij door één risaliet. Op de 1e verdieping zijn 2 badkamers geplaatst, waarvan 1 bij de hoofdslaapkamer in zit. Daarnaast heeft de hoofdslaapkamer ook een inloopkast en beschikken alle slaapkamers over een frans balkon. Door een vlizotrap hebben deze bewoners nog extra bergruimte op de 2e verdieping, waarbij er dus zicht is in 2 slaapkamers.

Meer lezen over de schuurwoning? Lees dan ons blog wonen in een schuurwoning.

Gegevens villa

Inhoud 934 m3
Oppervlakte begane grond 139 m2
Oppervlakte 1e verdieping 82 m2
Oppervlakte 2e verdieping 13 m2

Scroll naar boven